Club de carte + TED @ YPC Cafe

0

Noi oportunitati de dezvoltare personala si profesionala la YPC cafe

YPC cafe iti ofera cadrul potrivit pentru a te dezvolta si relaxa in acelasi timp.

Marti, 13 martie 2012, de la 19.00, YPC cafe (Bucuresti) invita pasionatii de dezvoltare personala si profesionala la primul club de carte dedicat acestora. Dorim sa atribuim lecturii un scop mult mai concret, astfel incat aceasta sa poata reprezenta o sursa de informatii despre dezvoltarea personala si profesionala pe care sa le poti impartasi si celorlalti, adica sa Citim social! La prima editie vom afla cum  iti faci timp sa citesti, de unde iti alegi cartile, care sunt cele mai eficiente metode de lectura si vom stabili tematicile cartilor despre care vom discuta la urmatoarele editii.

Duminica, 18 martie, la 19.00, YPC cafe dedica o seara filmelor TED .  Te invitam sa afli noi informatii relevante despre leadership alaturi de Paul Ardeleanu. Alegem 3 dintre cele mai bune filme TED despre leadership, care sa te inspire si sa iti ofere o forta motivationala. Pornind de la premisa ca nu poti invata pe nimeni nimic, dar poti sa ii ajuti sa se descopere, te asteptam sa dezbatem impreuna aceasta tematica.

Te rugam sa ne confirmi participarea la office@youngprofessionals.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează