Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Club de carte + TED @ YPC Cafe

0

Noi oportunitati de dezvoltare personala si profesionala la YPC cafe

YPC cafe iti ofera cadrul potrivit pentru a te dezvolta si relaxa in acelasi timp.

Marti, 13 martie 2012, de la 19.00, YPC cafe (Bucuresti) invita pasionatii de dezvoltare personala si profesionala la primul club de carte dedicat acestora. Dorim sa atribuim lecturii un scop mult mai concret, astfel incat aceasta sa poata reprezenta o sursa de informatii despre dezvoltarea personala si profesionala pe care sa le poti impartasi si celorlalti, adica sa Citim social! La prima editie vom afla cum  iti faci timp sa citesti, de unde iti alegi cartile, care sunt cele mai eficiente metode de lectura si vom stabili tematicile cartilor despre care vom discuta la urmatoarele editii.

Duminica, 18 martie, la 19.00, YPC cafe dedica o seara filmelor TED .  Te invitam sa afli noi informatii relevante despre leadership alaturi de Paul Ardeleanu. Alegem 3 dintre cele mai bune filme TED despre leadership, care sa te inspire si sa iti ofere o forta motivationala. Pornind de la premisa ca nu poti invata pe nimeni nimic, dar poti sa ii ajuti sa se descopere, te asteptam sa dezbatem impreuna aceasta tematica.

Te rugam sa ne confirmi participarea la office@youngprofessionals.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.