Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Club de Actorie cu Smaranda Caragea

0

Marti, 7 ianuarie, actrita Smaranda Caragea va asteapta la Clubul de Actorie – un atelier practic adresat celor care au participat deja fie la cursurile de Introducere in arta actorului, fie la Atelierul practic de Teatru, fie la Scolile de vara de actorie.

„Clubul de actorie va avea o frecventa continua si se naste din pasiunea noastra, atat a mea cat si a cursantilor, de a avea un contact mereu prezent cu Arta Teatrului.

La prima intalnire, vom decide impreuna ce fel de spectacol vom pregati pentru o prima sesiune, iar participantii isi vor primi titulatura de amatori profesionisti.

Piesa pregatita va fi jucata pe o “scena adevarata”.

Sa ne reintalnim cu bine si cu pofta de lucru,

Smaranda Caragea”

Lector: Smaranda Caragea

Data incepere: 7 Ianuarie 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 10; Frecventa: saptamanal, marti

Tip: Practic

 

Cost: 440 de lei; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 400 de lei

Loc: fundatie, str. Popa Soare nr. 40, et. 1

Numar maxim persoane: 12

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

How-to-Steal-a-Million-370x250

Va asteptam cu drag,
Fundatia Calea Victoriei
[ vezi tot programul]

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.