Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Classic meets Contemporary

0

Asociaţia Arta nu muşcă și Ziarul Ring vă invită marți, 23  iulie 2013, ora 20:00, la unul dintre cele mai inedite spectacole ale verii, intitulat Classic meets Contemporary, ce va avea loc la Hotel Rin Grand Hotel, cu o sală de 955 de locuri, situat pe Șoseaua Vitan-Bârzești, nr 7D.

Spectacolul vizează melanjul dintre arta clasică și cea contemporană, pus în scenă de două nume din domeniu: Classic Beat Orchestra și Uninvented Theatre, foști concurenți de succes ai emisiunii ” Românii au talent”.

Classic Beat Orchestra este singura trupă din România care readuce muzica clasică în actualitate, realizând o serie de concerte Live, sub amprenta improvizațiilor și al reîmprospătării acestui gen muzical

Uninvented Theatre  reprezintă teatrul de animație contemporan în peisajul cultural românesc și inovația din domeniu, ca  rezultat al interdisciplinității și al creării consumului de această practică.

Așadar, pe 23 iulie sunteți așteptați la un spectacol de proporții, iar în final la un cocktail de socializare culturală, într-o notă elegantă.

*Biletele se pot achiziționa de pe  www.myticket.ro.

Afis eveniment

Arta nu mușcă este un demers socio-cultural ce promovează activ tineri artiști talentați și proiecte de încurajarea consumului de artă, într-o manieră actuală și creativă.

www.artanumusca.ro

contact@artanumusca.ro

https://www.facebook.com/events/137466236459498/?fref=ts

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.