Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FOTO: Cladire istorica din Bucuresti recuperata: Palatul Angelescu si-a deschis din nou portile

0

Palatul Angelescu si-a deschis din nou portile si este acum cel mai nou restaurant si “gourmet club” din inima Bucurestiulului, Palazzo Lido

miel

La 110 ani de la constructie si dupa un razboi de retrocedare care a durat 20 de ani, Casa Lido sau Angelescu, asa cum au cunoscut-o bucurestenii, si-a regasit stralucirea.

Casa Lido este acum Palazzo Lido, un restaurant unde prietenii, obisnuitii casei, cautatorii de gusturi bune si viata chic sau turistii din Micul Paris se intalnesc si se bucura de mancaruri delicioase, gatite fara cusur, numai cu ingrediente proaspete si natural, de o echipa condusa de un chef din Palermo, dupa retete siciliene originale.

Proiectul de reconstructie a fostei resedinte a Ministrului Instructiunii din 5 guverne, primul Ministru Plenipotentiar al Romaniei la Washington, membru al Academiei Romane, politicianul si medicul chirurg Constantin Angelescu, a durat 2 ani si respecta fidel arhitectura si detaliile decorative neoromanesti ale planurilor originale ale palatului.

lampaPalazzo Lido reda capitalei una din cladirile-simbol ale perioadei Belle Epoque si interbelice romanesti si cei care aleg sa aiba o intalnire informala, un private dinning sau un eveniment la palat, vor redescoperi sarmul si eleganta unei constructii perfecte, cu vitraliile, oglinzile de cristal originale ale cladirii, inclusiv cele doua camere-biblioteca ale domnului profesor Angelescu, unde a fost gazduita una din cele mai importante colectii de carti rare si obiecte de arta ale unui roman.

Palazzo Lido va asteapta sa regasim si sa recuperam impreuna arta de a trai linistit si oranduit.

 

dinning_stitch

dinning2

exterior

interior2

 

exterior2

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.