Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Citizens & the City, petrecere cu cocktailuri dichisite civic cu @CeRe

0

Pe 1 martie, pentru că e vineri şi e început de lună, CeRe dă petrecere cu cocktailuri dichisite civic.

Vă invităm la cocktail party Citizens & the City,  la Control Club din strada Constantin Mille nr.4 (vis a vis de Cercul Militar, lângă Teatrul Mic) din București, începând cu ora 19. Distracție newyorkeză și strângere de fonduri pentru comunități românești.

Petrecerea va fi găzduită de DJ Tom Wilson. Pe lângă muzică bună, atmosferă relaxată și cocktailuri speciale v-am pregătit o licitație posh cu: colier creat de Cristina Zvâncă, un set de cocktailuri vintage venit direct din US, o sticlă de băutură adusă tocmai din Jamaica la pachet cu un barman, un super designer de interior și câteva surprize pe care vă lăsăm să le descoperiți la party.

Fondurile strânse în urma licitației și a biletelor de intrare vor fi utilizate în cadrul Programului de Asistență Permanentă în Advocacy – PAS, program prin care CeRe susține 12 campanii desfășurate de grupuri de cetățeni și organizații neguvernamentale. Câteva dintre campaniile în care ne implicăm și pe care le susținem sunt: campania de curățare a apei din fântânile publice din Filipeștii de Târg, construirea de mijloace de trecere în siguranță a oamenilor din Câmpia Turzii,  permiterea accesului bucureștenilor la ședințele CGMB.

Biletul de intrare (50 lei) include un cocktail civic și șansa de a câștiga la tombolă un delicios tort de la Băcănia Coco sau produse cosmetice 100% naturale de la Handmade Sister.

Achiziționați din timp unul dintre cele 100 de bilete puse în vânzare foarte simplu:                    

  • Plată direct cu cardul prin Bursa Binelui: www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Projects/ONGProjectPage/64
  • Direct în contul CeRe: RO71RZBR0000060007926052, Raiffeisen Bank – Agenția Ion Mihalache (nu uitați să scrieți la descrierea plății „contribuție CeRe”)
  • La sediul nostru din Petru Maior 9, în orice zi lucrătoare între 9am – 6pm.

Despre petrecere puteți afla și de pe site-ul nostru www.ce-re.ro/citizensandthecity sau de pe pagina de facebook a evenimentului: www.facebook.com/events

Vă așteptăm să transformăm civicul în petrecere!

Echipa CeRe 

afis_cocktail_mail

CeRe – Centrul de Resurse pentru participare publica

website: www.ce-re.ro | facebook: @participare

Sustine CeRe. Doneaza aici. Iti multumim.

.

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.