“Circus Is Coming to Town” – expozitie de pictura semnata Matei Serban la Bibilioteca Nationala a Romaniei

0

STEP RIGHT UP!

Matei Serban Sandu –  Expozitia “Circus  Is Coming to Town” se deschide marti, 10 Decembrie  2013, in sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei ( Splaiul Unirii Nr 22) si va fi pe simeza pana pe data de 10 ianuarie 2014.

Expozitia,  organizata de Asociatia Culturala “Societatea de Maine” si Galeria ArtXpert, reuneste sase lucrari  pe panza de mari dimensiuni (200cm x 180cm), doua panouri de lemn  (40cm x 165 cm) si reprezinta munca constanta a artistului in ultimul an. Tema aleasa, desi pare a fi in rezonanta cu evenimentele publice desfasurate in ultimul an, este, de fapt, o sinteza a societatii in general, neavand o particularitate in timp si spatiu. Autorul, care a expus constant la Carroll Turner Gallery, New Mexico, Backstreet Gallery, Santa Monica, Biblioteca Nationala din Oslo, Galeria ArtXpert din Bucuresti,  a convins prin seriozitatea sa, prin stilul inconfundabil si mestesugul bine stapanit care “transpira” incredere de sine si acuratetea limbajului plastic propriu.

Expozitia este organizata cu ajutorul Ministerului Culturii si al Bibliotecii Nationale a Romaniei se bucura de sprijinul  Kinecto, Funk International, Piraeus Bank, Heberger GmbH, Danemar, Butan Gas si Newhaus.

Parteneri media: Evenimentul Zile, Capital, Revista Caminul, Modernism.ro, Adevarul.

afish pt net

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează