Ciorne 2.0 la Muzeul National al Taranului Roman

0

 

Astazi Ciorne 2.0 sarbatoreste primul zbor inregistrat in itinerariu. In caz ca nu ai vazut expozitia la noi in mansarda, poti veni azi la ora 17:00, la Muzeul National al Taranului Roman, in sala Acvariu, sa vezi cum a aterizat. E doar pima zi, Ciorne 2.0 va sta acolo pana pe 30 septembrie 2012.
Multumim partenerilor si prietenilor nostri: Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania,B2BMuzeul Taranului RomanMuzeul National al Literaturii RomaneFriends Advertising24FUNZeppelin.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează