Cine imi conduce viata?

0

CINE IMI CONDUCE VIATA?

Un nou eveniment din seria “Solutii pentru Viata cotidiana”, moderat de Mihai Popa-Radu, fondatorul Centrului Seeds for Happiness

Joi, 15 noiembrie intre orele 19 – 21

Adeseori suntem tentati sa cedam responsabilitatea pentru propria viata altcuiva (parintilor, partenerilor de viata, sefilor, autoritatilor, etc.), pe care apoi avem tentatia sa ii invinovatim pentru lucrurile nedorite pe care le traim. In cadrul acestei intalniri vom explora impreuna cine este de fapt “la carma” vietii noastre si cat de (in)utile sunt in viata noastra lucruri precum vina, asteptarile legate de ceilalti si auto-compatimirea.

Pentru a facilita acest proces, Mihai va face apel atat la vasta sa experienta de coach (a fost desemnat Coach-ul anului in Romania in 2008 si 2010), cat si la o serie de “legi imuabile” care guverneaza viata fiecaruia dintre noi (si de care adeseori nici macar nu suntem constienti).
La finalul intalnirii, Mihai va va impartasi un exercitiu care i-a schimbat fundamental modul in care se raporteaza la viata (si la moarte).

 

Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala Focus
Contact : E-mail: info@seedsforhappiness.ro; Telefon: 021 337 4822; Mobil: 0760 907 466

 

Cost de participare: 40 RON

Aceasta suma este destinata exclusiv acoperirii cheltuielilor logistice ale Centrului Seeds for Happiness, contributia facilitatorului fiind pro-bono.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează