Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cine imi conduce viata?

0

CINE IMI CONDUCE VIATA?

Un nou eveniment din seria “Solutii pentru Viata cotidiana”, moderat de Mihai Popa-Radu, fondatorul Centrului Seeds for Happiness

Joi, 15 noiembrie intre orele 19 – 21

Adeseori suntem tentati sa cedam responsabilitatea pentru propria viata altcuiva (parintilor, partenerilor de viata, sefilor, autoritatilor, etc.), pe care apoi avem tentatia sa ii invinovatim pentru lucrurile nedorite pe care le traim. In cadrul acestei intalniri vom explora impreuna cine este de fapt “la carma” vietii noastre si cat de (in)utile sunt in viata noastra lucruri precum vina, asteptarile legate de ceilalti si auto-compatimirea.

Pentru a facilita acest proces, Mihai va face apel atat la vasta sa experienta de coach (a fost desemnat Coach-ul anului in Romania in 2008 si 2010), cat si la o serie de “legi imuabile” care guverneaza viata fiecaruia dintre noi (si de care adeseori nici macar nu suntem constienti).
La finalul intalnirii, Mihai va va impartasi un exercitiu care i-a schimbat fundamental modul in care se raporteaza la viata (si la moarte).

 

Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala Focus
Contact : E-mail: info@seedsforhappiness.ro; Telefon: 021 337 4822; Mobil: 0760 907 466

 

Cost de participare: 40 RON

Aceasta suma este destinata exclusiv acoperirii cheltuielilor logistice ale Centrului Seeds for Happiness, contributia facilitatorului fiind pro-bono.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.