Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cine a urcat in varful lumii?

0

La Sinaia – On Top of the World, al patrulea eveniment Riders Club desfasurat sambata, 15 iunie, muntele a fost prietenos cu cei peste 150 de curajosi inscrisi in competitie. Dupa startul dat din imediata apropiere a Castelului Peles, participantii au pornit cu maxima determinare pe traseu. Cei mai rapizi dintre ei au fost premiati, iar toti cei care au reusit sa incheie cursa au plecat acasa cu mult dorita medalie de finisher. Concursul de anul acesta, organizat de TeamXpert Sports Events, a avut doua trasee.

Traseul scurt s-a adresat riderilor de nivel 3 si 4 masculin si 2, 3 si 4 feminin, la o cursa de munte, de aproximativ 8 km (1-2 ore) intre Sinaia si cota 1400 m. Traseul lung i-a testat pe avansatii de la nivel 1 si 2 masculin printr-o urcare intre Sinaia si cabana Babele, pe un traseu de aproximativ 19 km (2-3 ore). Peisajele din Sinaia si aerul puternic de munte au reincarcat bateriile participantilor doritori de un week-end intens. Chiar daca pentru unii linia de finish a fost la cota 1400 iar pentru cei mai avansati la Babele, cu totii au ajuns in “varful lumii” datorita senzatiei unice pe care le-a oferit-o reusita parcurgerii unui astfel de traseu: dificil dar unic.

foto On Top of the World - 2

Evenimentul a fost al patrulea din calendarul Riders Club, si este urmat, pe 30 iunie, de o noua competitie, poate la fel de spectaculoasa, Chindia Challenge. Si la Chindia, organizatorul a pregatit doua trasee: unul pentru avansati si unul pentru cei mai putin experimentati, dar, indiferent de diferenta de nivel, toti participantii vor putea profita de vegetatia bogata si aerul curat, la numai o ora de Bucuresti. Riderii vor avea parte de coborari tehnice, single-track, dar si de urcari lungi, pe care se pot remarca adevaratii cataratori.

Pe langa calendarul competitional care in 2013 insumeaza 7 evenimente in imprejurimile Bucurestiului si 10 in tara, Riders Club centralizeaza intreaga activitate a riderilor inscrisi in club (peste 2000 in trei luni de la lansare) oferind istoricul participarii in competitii pe pagina personala si clasamente pentru fiecare categorie si nivel de performanta. Nivelurile sunt stabilite de la 4 la 1, unde 1 ii reprezinta pe sportivii de performanta, si 4 pe cei care abia si-au facut intrarea in lumea ciclismului amator.

On Top of the World - afis

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.