Cine a urcat in varful lumii?

0

La Sinaia – On Top of the World, al patrulea eveniment Riders Club desfasurat sambata, 15 iunie, muntele a fost prietenos cu cei peste 150 de curajosi inscrisi in competitie. Dupa startul dat din imediata apropiere a Castelului Peles, participantii au pornit cu maxima determinare pe traseu. Cei mai rapizi dintre ei au fost premiati, iar toti cei care au reusit sa incheie cursa au plecat acasa cu mult dorita medalie de finisher. Concursul de anul acesta, organizat de TeamXpert Sports Events, a avut doua trasee.

Traseul scurt s-a adresat riderilor de nivel 3 si 4 masculin si 2, 3 si 4 feminin, la o cursa de munte, de aproximativ 8 km (1-2 ore) intre Sinaia si cota 1400 m. Traseul lung i-a testat pe avansatii de la nivel 1 si 2 masculin printr-o urcare intre Sinaia si cabana Babele, pe un traseu de aproximativ 19 km (2-3 ore). Peisajele din Sinaia si aerul puternic de munte au reincarcat bateriile participantilor doritori de un week-end intens. Chiar daca pentru unii linia de finish a fost la cota 1400 iar pentru cei mai avansati la Babele, cu totii au ajuns in “varful lumii” datorita senzatiei unice pe care le-a oferit-o reusita parcurgerii unui astfel de traseu: dificil dar unic.

foto On Top of the World - 2

Evenimentul a fost al patrulea din calendarul Riders Club, si este urmat, pe 30 iunie, de o noua competitie, poate la fel de spectaculoasa, Chindia Challenge. Si la Chindia, organizatorul a pregatit doua trasee: unul pentru avansati si unul pentru cei mai putin experimentati, dar, indiferent de diferenta de nivel, toti participantii vor putea profita de vegetatia bogata si aerul curat, la numai o ora de Bucuresti. Riderii vor avea parte de coborari tehnice, single-track, dar si de urcari lungi, pe care se pot remarca adevaratii cataratori.

Pe langa calendarul competitional care in 2013 insumeaza 7 evenimente in imprejurimile Bucurestiului si 10 in tara, Riders Club centralizeaza intreaga activitate a riderilor inscrisi in club (peste 2000 in trei luni de la lansare) oferind istoricul participarii in competitii pe pagina personala si clasamente pentru fiecare categorie si nivel de performanta. Nivelurile sunt stabilite de la 4 la 1, unde 1 ii reprezinta pe sportivii de performanta, si 4 pe cei care abia si-au facut intrarea in lumea ciclismului amator.

On Top of the World - afis

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează