Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Chitila Film Fest se desfăşoară între 31 august şi 2 septembrie

0

Chitila Film Fest va avea loc între 31 august şi 2 septembrie, iar preselecţia pentru filmele care vor fi incluse în competiţie se va încheia pe 15 august.

Chitila Film Fest, o competiţie naţională de filme documentare şi scurtmetraje de ficţiune şi animaţie, dedicată regizorilor români, se află anul acesta la a doua ediţie.

În primele două zile ale festivalului se va desfăşura concursul propriu-zis, iar pe 2 septembrie va avea loc festivitatea de premiere.

Studenţii, absolvenţii facultăţilor de profil, precum şi regizorii şi oamenii din industrie se pot înscrie în competiţie până la data de 15 august, cu producţii din portofoliul propriu. Până la data de 25 august, juriul va avea de ales şi departajat dintr-o lungă serie de filme.

În competiţia finală vor fi nominalizate cinci scurtmetraje de ficţiune şi cinci documentare.

Filmele înscrise în concurs vor fi proiectate pe un ecran gigant amplasat pe malul lacului din Chitila, lângă singura rezervaţie de nuferi din zona de sud a României. Publicul va putea vedea producţiile din competiţie într-o zonă special amenajată pe malul apei, la baza a trei stejari seculari – simbol al oraşului Chitila.

Transportul este gratuit şi asigurat de organizatori, traseul fiind Metrou 1 Mai – Chitila Film Fest şi retur.

Sursa si mai multe informatii pe chitilafilmfest.ro

—-

Sursa aici

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.