Change the city / Expozitie pe strada Selari @Bucuresti

0

Dupa o luna iunie ca aprilie, vremea incepe sa se stabilizeze. Asa ca punem pe picioare expozitia promisa in zilele de 22-23 iulie, pe strada Selari la Ruine.

Expozitia va fi insotita de un targ handmade si de o coloana sonora experimentalista.  Vineri vor incepe activitatile de la 16:00 iar sambata de la 11:00. Programul complet o sa apara in cursul saptamanii pe www.experimentalist.ro

Pentru ca vrem sa te ajutam sa ajungi celebru,  invita-ti prietenii si familia carora le oferim 10 beri din partea noastra. Te duci la bar, iti spui numele si primeste cele 10 vouchere de bere.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează