Cetatea Poienari, platoul de filmare pentru Brad Pitt!

0

Brad Pitt va interpreta rolul lui Vlad Ţepeş într-un film care va fi pus în scenă la cetatea Poienari! Reprezentanţii cetăţii Poienari, parte din Muzeul Curtea de Argeş au oferit câteva informaţii jurnaliştilor de la Adevărul. Redăm, în continuare o parte din articolul publicat.

„Reprezentanţii muzeului din Curtea de Argeş, în patrimoniul căruia se află cetatea ridicată de domnitorul Vlad Ţepeş în secolul al XV-lea, au fost deja contactaţi de impresarii actorului american. Florin Scărlătescu, directorul muzeului spune că discuţiile vor fi reluate după 10 ianuarie şi că, dacă va fi semnat contractul, filmările la cetatea Poienari ar urma să înceapă în primăvara acestui an”, relatează Adevărul.

film

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează