Centrul istoric Craiova, renovare in stilul anilor 1900!

0

Inspirație din fotografiile de epocă! Arhitecţii locali din Craiova au dezvoltat un proiect prin care vor să redea centrului istoric farmecul de altădată! Renovarea presupune amplasarea de lampadare, refacerea străzilor cu macadam, băncuţe şi firme de meşteşugari.

Arhitecţii şi proiectanţii din Craiova au scos din arhive fotografiile cu centrul oraşului de acum un secol, au împrumutat tot ce au găsit frumos şi au conceput un proiect prin care vor să readucă parfumul anilor 1900.

Potrivit articolului publicat de EVZ „12,5 hectare din centrul oraşului vor fi complet transformate în următorii doi ani. Călătoria în timp va fi cea mai scumpă investiţie publică făcută până acum în Craiova: 90 de milioane de lei, din care 98% provin din fonduri europene, iar restul reprezintă cofinanţare.”

(foto Florin Ghindă, 2008)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează