Centru de informare turistică pentru Vulcanii Noroioşi

0

Centrul de informare turistică: TravelBuzau deschide Infopoint-ul Berca – Vulcanii Noroioşi în 2012

Comuna Berca va găzdui ”Tourism Infopoint Buzau”- primul centru de informare turistică de acest gen în judeţul Buzău. Centrul va pune la dispoziţia turiştilor informaţii despre ofertele turistice ale întregii regiuni buzoiene. Acest proiect se bazează pe un parteneriat între primăria comunei Berca şi asociaţia pentru dezvoltare turistică Monteoru Renaissance.
Centrul de informare turistică Berca – Vulcanii Noroioşi va fi amplasat într-un punct strategic, pe drumul de acces spre Vulcanii Noroioşi, drum cu un trafic de  2.000 de turişti pe week-end în timpul sezonului. Centrul de informare va fi găzduit într-o fostă staţie de autobuz ce va fi renovată şi adaptată în următoarele săptămâni cu ajutorul financiar al sponsorilor regionali şi al asociaţiei Monteoru Renaissance.  Centrul de informare va acorda asistenţă turiştilor, îi va informa şi le va furniza materiale cu privire la destinaţiile turistice buzoiene cum ar fi mănăstirile Răteşti, Ciolanu, etc., cu privire la evenimentele şi produsele locale şi regionale, tururile şi activităţile turistice ca de exemplu rafting, cicloturism, tururi offroad, ateliere pentru copii, cursuri de gătit şi vânătoare de trufe.

travelbuzau.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează