Centru de informare turistică pentru Vulcanii Noroioşi

0

Centrul de informare turistică: TravelBuzau deschide Infopoint-ul Berca – Vulcanii Noroioşi în 2012

Comuna Berca va găzdui ”Tourism Infopoint Buzau”- primul centru de informare turistică de acest gen în judeţul Buzău. Centrul va pune la dispoziţia turiştilor informaţii despre ofertele turistice ale întregii regiuni buzoiene. Acest proiect se bazează pe un parteneriat între primăria comunei Berca şi asociaţia pentru dezvoltare turistică Monteoru Renaissance.
Centrul de informare turistică Berca – Vulcanii Noroioşi va fi amplasat într-un punct strategic, pe drumul de acces spre Vulcanii Noroioşi, drum cu un trafic de  2.000 de turişti pe week-end în timpul sezonului. Centrul de informare va fi găzduit într-o fostă staţie de autobuz ce va fi renovată şi adaptată în următoarele săptămâni cu ajutorul financiar al sponsorilor regionali şi al asociaţiei Monteoru Renaissance.  Centrul de informare va acorda asistenţă turiştilor, îi va informa şi le va furniza materiale cu privire la destinaţiile turistice buzoiene cum ar fi mănăstirile Răteşti, Ciolanu, etc., cu privire la evenimentele şi produsele locale şi regionale, tururile şi activităţile turistice ca de exemplu rafting, cicloturism, tururi offroad, ateliere pentru copii, cursuri de gătit şi vânătoare de trufe.

travelbuzau.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează