Centrofarm continuă campania medicală de testare pentru depistarea osteoporozei

0

41% dintre femeile testate în cadrul campaniei medicale Centrofarm pentru depistarea osteoporozei, desfăşurată la sfârşitul anului 2013, sunt predispuse să dezvolte această afecțiune.

Pentru 264 din cei 895 de pacienţi testaţi în cadrul campaniei, rezultatele nu au ieşit în limite normale. Fapt îngrijorător, care a demonstrat din nou că în România osteoporoza este o problemă de reală importanţă, pe care trebuie să o tratăm ca atare. Astfel, Centrofarm a decis să continue şi în 2014 campania medicală de prevenire şi informare privind osteoporoza, în cadrul Programului Câştigă Viaţă.

Din 20 ianuarie şi până în 29 martie, posesorii cardului de fidelitate Centrofarm vor putea beneficia de consultaţii medicale de specialitate și își vor putea testa predispoziția pentru apariția osteoporozei, prin osteodensitometrie în 6 farmacii din Bucureşti. Pentru a beneficia de aceste servicii, pacientul trebuie să prezinte un bon de cumpărături de minim 45 de lei făcute în farmaciile Centrofarm selectate în campanie, împreună cu cardul de fidelitate Centrofarm.

Consultațiile vor fi realizate de către două cadre medicale specializate, în incinta celor 6 farmacii Centrofarm din București, de luni până vineri, între orele 12:00 – 20:00, iar sâmbăta de la 9:00 la 17:00. Programările se pot realiza direct în farmacie, la Tel Verde 0800.07.03.07  (Numărul este activ de luni până vineri, între orele 09:00-18:00) sau sunând la una dintre farmaciile Centrofarm.

Farmaciile Centrofarm în care se desfășoară campania medicală de prevenire și informare privind osteoporoza sunt:  Drumul Taberei nr 90 (str. Drumul Taberei nr.90, bl.c8), Afi Cotroceni (B-dul Vasile Milea, nr.4), Liberty (Şos. Progresului nr.151.171), Paris (str.Paris nr.22, parter), Muncii (str. Mihai Bravu nr.196 bl.200) și 13 Septembrie (Cal. 13 Septembrie nr.65-69, bl. 65-67).

Pliantul campaniei este disponibil în farmacii sau pe www.centrofarm.ro .

În plus, în perioada 20 ianuarie-31 martie Centrofarm oferă o reducere de 20% pentru anumite suplimente alimentare – produse adjuvante în tratamentul pacienţilor cu afecţiuni ale sistemului osos. Printre acestea se numără Maxilife Locomoflex, Maxilife Cartilaj de rechin (650 mg x 30 capsule), Maxilife Calciu și Vitamina D3, Pursana Complex Articulaţii Bio, GoldNutrition Clinical Reumaplus Alivio Activo și GoldNutrition Clinical Ecoreuma Ativo.

De asemenea, toți posesorii de card de fidelitate Centrofarm beneficiază de o reducere de 12% la rețete, pentru partea necompensată, fără a scădea sub prețul de achiziție.

Campania de prevenire şi informare privind osteoporoza este realizată cu sprijinul clinicilor Medic Line și are ca scop identificarea persoanelor cu potențial risc de osteoporoză sau care prezintă simptome specifice acestei afecțiuni. De asemenea, se urmărește informarea, consilierea și educarea persoanelor privind prevenția și controlul osteoporozei, precum și adoptarea unui stil de viață sănătos.

CENTROFARM. CEL MAI BUN MEDICAMENT ESTE PREVENTIA!

Farmacie Centrofarm

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează