Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Centrofarm continuă campania medicală de testare pentru depistarea osteoporozei

0

41% dintre femeile testate în cadrul campaniei medicale Centrofarm pentru depistarea osteoporozei, desfăşurată la sfârşitul anului 2013, sunt predispuse să dezvolte această afecțiune.

Pentru 264 din cei 895 de pacienţi testaţi în cadrul campaniei, rezultatele nu au ieşit în limite normale. Fapt îngrijorător, care a demonstrat din nou că în România osteoporoza este o problemă de reală importanţă, pe care trebuie să o tratăm ca atare. Astfel, Centrofarm a decis să continue şi în 2014 campania medicală de prevenire şi informare privind osteoporoza, în cadrul Programului Câştigă Viaţă.

Din 20 ianuarie şi până în 29 martie, posesorii cardului de fidelitate Centrofarm vor putea beneficia de consultaţii medicale de specialitate și își vor putea testa predispoziția pentru apariția osteoporozei, prin osteodensitometrie în 6 farmacii din Bucureşti. Pentru a beneficia de aceste servicii, pacientul trebuie să prezinte un bon de cumpărături de minim 45 de lei făcute în farmaciile Centrofarm selectate în campanie, împreună cu cardul de fidelitate Centrofarm.

Consultațiile vor fi realizate de către două cadre medicale specializate, în incinta celor 6 farmacii Centrofarm din București, de luni până vineri, între orele 12:00 – 20:00, iar sâmbăta de la 9:00 la 17:00. Programările se pot realiza direct în farmacie, la Tel Verde 0800.07.03.07  (Numărul este activ de luni până vineri, între orele 09:00-18:00) sau sunând la una dintre farmaciile Centrofarm.

Farmaciile Centrofarm în care se desfășoară campania medicală de prevenire și informare privind osteoporoza sunt:  Drumul Taberei nr 90 (str. Drumul Taberei nr.90, bl.c8), Afi Cotroceni (B-dul Vasile Milea, nr.4), Liberty (Şos. Progresului nr.151.171), Paris (str.Paris nr.22, parter), Muncii (str. Mihai Bravu nr.196 bl.200) și 13 Septembrie (Cal. 13 Septembrie nr.65-69, bl. 65-67).

Pliantul campaniei este disponibil în farmacii sau pe www.centrofarm.ro .

În plus, în perioada 20 ianuarie-31 martie Centrofarm oferă o reducere de 20% pentru anumite suplimente alimentare – produse adjuvante în tratamentul pacienţilor cu afecţiuni ale sistemului osos. Printre acestea se numără Maxilife Locomoflex, Maxilife Cartilaj de rechin (650 mg x 30 capsule), Maxilife Calciu și Vitamina D3, Pursana Complex Articulaţii Bio, GoldNutrition Clinical Reumaplus Alivio Activo și GoldNutrition Clinical Ecoreuma Ativo.

De asemenea, toți posesorii de card de fidelitate Centrofarm beneficiază de o reducere de 12% la rețete, pentru partea necompensată, fără a scădea sub prețul de achiziție.

Campania de prevenire şi informare privind osteoporoza este realizată cu sprijinul clinicilor Medic Line și are ca scop identificarea persoanelor cu potențial risc de osteoporoză sau care prezintă simptome specifice acestei afecțiuni. De asemenea, se urmărește informarea, consilierea și educarea persoanelor privind prevenția și controlul osteoporozei, precum și adoptarea unui stil de viață sănătos.

CENTROFARM. CEL MAI BUN MEDICAMENT ESTE PREVENTIA!

Farmacie Centrofarm

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.