Cel mai mare proiect din Romania dedicat vorbitului in public devine Speakers’ Arena

0

Cel mai mare proiect din Romania dedicat celor care iubesc vorbitul in public, Public Speaking Support Group, devine incepand cu AZI, 1 noiembrie 2012 Speakers’ Arena.

 

Evenimentul de lansare a noului proiect va avea loc pe 1 noiembrie 2012 la Hotel Novotel, incepand cu orele 19:00. Lansat acum 5 ani in cadrul JCI Bucuresti, Public Speaking Support Group a reunit de-a lungul timpului 3000 de participanti in 7 orase din tara si in Amsterdam si Londra.

 

 

Incepand cu luna noiembrie Public Speaking Support Group se transforma in Speakers’ Arena si va fi un proiect derulat prin asociatia ARENAS, care are ca scop realizarea de programe pentru dezvoltarea personala a tinerilor. La evenimentul de lansare sunt asteptati membrii comunitatii Public Speaking Support Group, partenerii proiectului, dar si cei care iubesc vorbitul in public sau doresc sa-si imbunatateasca abilitatea de a vorbi in public.

Evenimentul de lansare a Speakers’ Arena va fi gazduit de Razvan Daba, initiatorul si coordonatorul proiectului si public speaking coach si ii va avea ca invitati pe Andy Szekely si Bogdan Grigore. Andy Szekely va vorbi despre public speaking, iar Bogdan Grigore va destinde participantii cu tehnici de improvizatie.

Participarea la eveniment este gratuita, insa este necesara inregistrarea online:

http://tinyurl.com/lansareSpeakersArena

In cadrul Speakers’ Arena sunt organizate intalniri bilunare in cadrul carora participantii au posibilitatea de a experimenta vorbitul in public tinand speechuri, dar si dand feedback speechurilor celorlalti. Intalnirile au o parte de teorie, unde sunt prezentate modele si sfaturi despre vorbitul in public, si o parte dedicata experimentarii vorbitului in public. Intalnirile au loc din doua in doua saptamani, duminica, intre 12:30 si 15:30 la Libraria Bastiliei.

Partenerii Speakers’ Arena sunt: JCI Bucuresti si Libraria Bastiliei.

Detalii si pe Facebook aici.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează