Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cei mai importanți angajatori vin în weekend la Zilele Carierei de la Ploiești Shopping City

0

 În acest weekend la Ploiești Shopping City au loc Zilele Carierei, un eveniment dedicat ploieștenilor care doresc să intre în contact cu cei mai importanți angajatori prahoveni. Totodată, vizitatorii centrului comercial sunt invitați să participe la campania „Weekend-uri câştigătoare în Ploieşti Shopping City”, unde pot câștiga premii instant, iar marți, 21 octombrie, copiii sunt așteptați să doboare un record mondial la ora dedicată lecturii cu ocazia evenimentului “Read for the record”, dar și să asiste la piesa de teatru de păpuși, “Povestiri din junglă”. 

Afis Zilele Carierei la Ploiesti Shopping City

Zilele Carierei la Ploiești Shopping City

Cei mai importanti angajatori vin în acest weekend (17 – 19 octombrie) la Ploiești Shopping City în cadrul evenimentului Zilele Carierei ce se adresează prahovenilor în căutarea unui loc de muncă adecvat experienței lor. Prima zi a târgului, 17 octombrie, este dedicată voluntariatului, iar cei prezenți pot aplica la pozițiile de voluntariat deschise de ONG-urile prahovene. Lista ONG-urilor participante poate fi consultată urmând link-ul următor: http://zilelecarierei.jciprahova.ro/ong-uri-participante/.

Sâmbată și duminică (18 și 19 octombrie) companiile angajatoare îi așteaptă pe cei care doresc să evolueze profesional la unul dintre cele mai importante târguri de job-uri din Prahova. Companiile participante care dețin locuri de muncă disponibile pot fi găsite pe link-ul următor: http://zilelecarierei.jciprahova.ro/companii/.
Cu ocazia Zilelor Carierei, vizitatorii Ploiești Shopping City beneficiază de ședințe gratuite de consiliere și dezvoltare profesională oferite de specialiștii în domeniu.

Partenerii acestui eveniment sunt Junior Chamber International Prahova (JCI Prahova) și Kiss FM Ploiești.
“Read for the record” stabilește recorduri la Ploiești Shopping City

Marți, 21 octombrie, începând cu ora 17:30, în zona scărilor rulante, cei mici sunt invitați să participe la “Read for the record”, un manifest pentru alfabetizare și dragoste pentru citit. Evenimentul este unul anual, ce are loc în întreaga lume și care le oferă copiilor ocazia de a lua parte la o oră de lectură a poveștii “Torturile Iepurașilor”, de Rosemary Wells. Numărul copiilor prezenți este contorizat, comparat cu cel din anii precedenți, iar dacă cifrele sunt remarcabile, “Read for the record” poate intra în ”Cartea Recordurilor”. În plus, în aceeași zi, cei mici pot asista la piesa de teatru de păpuși, “Povestiri din junglă”, iar pe durata întregului eveniment aceștia vor avea parte de face painting și modelaj de baloane.

Partenerii evenimentului ”Read for the record” sunt FasTracKids Ploiești și Kiss FM Ploiești.

Continuă campania „Weekend-uri câştigătoare în Ploieşti Shopping City”

Și în acest weekend, cei care fac cumpărături în valoare de cel puțin 200 de lei în centrul comercial primesc instant premii. Astfel, pasionații de shopping se pot înscrie, între orele 12:00 – 21:00, la standul special amenajat, de lângă Info Desk, la tombola care le aduce pe loc premii speciale ce constau în vouchere valorice, discounturi şi produse oferite de magazinele partenere: Sephora, Kitchen Shop, Musse, Intersport, Marionnaud, Optiplaza, Subway, Otter, Poema, Kendra, La Naşu Conaşu, Cycle Band, Intersport, Dalipe Duo, SoloConfitures, Flanco şi SIATI.
——————————————————————————————————————————————Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.