Ce faci pe 17 noiembrie 2010?

0

Global Entrepreneurship Week iti lanseaza o invitatie la antreprenoriat!

Esti creativ? Ai o idee de afaceri? Stii ce oportunitati ai pentru a-ti dezvolta un business inovativ ? Dar pentru a pune pe picioare un start- up?

Vino pe17 noiembrie alaturi de noi la Hotel Intercontinental (Bucuresti) pentru a afla mai multe! Descopera antreprenorul din tine, unleash your ideas!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Despre ce e vorba?

Pare simplu – o conferinta de o zi. Ca si in ultimii doi ani, conferinta Intreprinzătorii privati, societatea civilă şi administraţia publică: soluţii pentru antreprenori va reuni tineri antreprenori şi studenţi împreună cu reprezentanţi ai guvernului şi administraţiei publice.

De ce?

Pentru a oferi un cadru de dezbatere pentru soluţiile pe care antreprenorii le au la dispoziţie pentru dezvoltarea lor şi a companiilor lor prin intermediul fondurillor europene. Primele două ediţii s-au concentrat pe partea de politici dedicate anteprenoriatului precum şi pe identificarea de bune practici şi exemple de succes. Acum vrem sa vorbim despre problemele cu care se confruntă antreprenorii.

De aceea, anul acesta iti popunem 4 paneluri care abordează pragmatic tematici incitante şi de actualitate:

  • Antreprenoriatul în mediul rural
  • Antreprenoriat şi inovare
  • Potenţialul antreprenorial al industriilor creative
  • Promovarea tinerilor antreprenori- solutii pentru start- up

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Mai multe detalii despre conferinta aici

Mai multe detalii despre GEW aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează