Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ce faci pe 17 noiembrie 2010?

0

Global Entrepreneurship Week iti lanseaza o invitatie la antreprenoriat!

Esti creativ? Ai o idee de afaceri? Stii ce oportunitati ai pentru a-ti dezvolta un business inovativ ? Dar pentru a pune pe picioare un start- up?

Vino pe17 noiembrie alaturi de noi la Hotel Intercontinental (Bucuresti) pentru a afla mai multe! Descopera antreprenorul din tine, unleash your ideas!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Despre ce e vorba?

Pare simplu – o conferinta de o zi. Ca si in ultimii doi ani, conferinta Intreprinzătorii privati, societatea civilă şi administraţia publică: soluţii pentru antreprenori va reuni tineri antreprenori şi studenţi împreună cu reprezentanţi ai guvernului şi administraţiei publice.

De ce?

Pentru a oferi un cadru de dezbatere pentru soluţiile pe care antreprenorii le au la dispoziţie pentru dezvoltarea lor şi a companiilor lor prin intermediul fondurillor europene. Primele două ediţii s-au concentrat pe partea de politici dedicate anteprenoriatului precum şi pe identificarea de bune practici şi exemple de succes. Acum vrem sa vorbim despre problemele cu care se confruntă antreprenorii.

De aceea, anul acesta iti popunem 4 paneluri care abordează pragmatic tematici incitante şi de actualitate:

  • Antreprenoriatul în mediul rural
  • Antreprenoriat şi inovare
  • Potenţialul antreprenorial al industriilor creative
  • Promovarea tinerilor antreprenori- solutii pentru start- up

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Mai multe detalii despre conferinta aici

Mai multe detalii despre GEW aici.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.