Cauți cadouri cu acel je ne sais quoi într-un loc în care să te simți un petit roi?

0

Cauți cadouri cu acel je ne sais quoi într-un loc în care să te simți un petit roi?

marche noel

Marché de Noël — Târgul Cadourilor de Designer, e rețeta perfectă. Casa Universitarilor din centrul Bucureștiului, frumoasă ca o poveste de iarnă, e locul de întâlnire și răsfăț în acest week-end, pe 14 și 15 decembrie.Am ales atent bijuterii de autor, creații vestimentare, decorațiuni de brad frumos meșteșugite, jucării făcute cu pasiune, accesorii surprinzătoare și obiecte de artă. Tête-a-tête-urile cu designerii și rendez-vous-urile intime cu prietenii sunt ingredientele care dau viață întregului decor.

Pentru că noblesse oblige, vă așteptăm pe 14 și pe 15 decembrie la Casa Universitarilor, cu cadouri speciale care vor surprinde și vor rămâne alături de cei dragi.

Casa Universitarilor (Bucuresti, Dionisie Lupu 46)
sâmbătă 14 decembrie, duminică 15 decembrie
între 11:00 — 20:00Bilet de intrare: 10 lei

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează