Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Caut familie sau persoană pentru întreținerea unei ferme bio, la 23 km de București, mai exact sat Podu Ilfovatului”

0

Anunț angajare pentru o fermă bio

Caut familie/persoană pentru întreținerea unei ferme bio, la 23 km de București, mai exact sat Podu Ilfovatului, Comuna Buturugeni. Ai o familie, ești interesat/ă să ai o activitate de cultivare a legumelor delicioase și sănătoase și de ce înseamnă hrana sănătoasă? Caut pe cineva cu experiență în legumicultură! Ofer cazare și contract de muncă. Informații la telefon 0722.552.951 – Daniel Ioan

Informații utile: Ferma bio de legume, total teren de 2.4 ha.

În prezent există un solar, restul legumelor fiind plantate direct afară (momentan suprafața cultivată este de aproximativ 3000 mp). Există proiect pentru a începe creșterea găinilor pentru ouă și carne.

Cerințe pentru candidați:

* să aibă experiență în legumicultură ** să fie deschis/ă spre metode noi de creștere a plantelor (permacultură) sau cunoașterea foarte bine a metodelor tradiționale (bătrânești) **descurcăreț/ață, îndemânatic/ă și responsabil/ă. Restul se poate învăța la fața locului.

Nu suntem prieteni zilnic cu alcoolul.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.