Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Câștigătorii Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” – ediția a IV-a. 2013

0

În urma jurizării concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” au fost desemnați câștigătorii ediției a IV-a.

Poezie

Ionela-Mădălina GROSU

Florentina Diana CRÂSTA

Sînziana ȘIPOȘ

Proză scurtă

Petre Ioan CREȚU

Patricia Iulia IANCU

Marius Mihail GABOR

Oana Andreea TĂNASE

Daniel TUDOR

Roxana SOREA

Mihai Emilian LĂPĂDAT

Daniela Georgeta NEDELCU

Festivitatea de premiere se va desfășura în librăriaLibrarium Sun Plazadin Sun Plaza Shopping Center (Etajul 1, Calea Văcăreşti 391, Piaţa Sudului, Sector 4, Bucureşti) începînd cu orele 18:30, sâmbătă, 14 Decembrie. La acest eveniment vor fi prezenți o parte din membrii juriului și lectorul atelierelor de creative writing, scriitorul A.R. Deleanu.

În acest cadru, se vor oferi premiile IDC, premiul revistei SemneBune, se va lectura din Antologia IDC 2013 și se vor prezenta primele două volume de poezie publicate în Colecția Incubatorul de Condeie la Editurii Karth.

Date statistice:

Total înscrieri în concurs IDC 2013: 145 (în scădere față de anul trecut)

Secțiunea Poezie: 76 înscrieri

Secțiunea Proză scurtă: 69 înscrieri

Vârstă medie: 31 ani (în creștere față de ediția precedentă)

Sex: majoritar feminin (peste două treimi: 108 femei/ 37 bărbați)

Demografic: București – 38 înscrieri; Național – 107 – cele mai reprezentative (Suceava – 10, Brașov – 8, Constanța – 7, Cluj – 5, Galați – 5)

La Atelierele de Creative writing, coordonate de scriitorul A.R. Deleanu, în perioada de înscriere în concurs s-au înregistrat 17 participanți.

Sincere mulțumiri celor care au susținut această ediție:

Partenerilor: Santos Exposisteme, RSS Pub, Caffe d’Arthe, Librarium Sun Plaza.

Partenerilor media: Radio SportTotal, RFI, Radio România Cultural; Revista SemneBune, Revista de povestiri, Agenția de cArte, Revista Zeppelin, Observator cultural, Revista Galileo, Revista de suspans, Zona Literară; Institutul Cultural Român; Platformelor online: ARCEN, Am doar 18 ani, Studenție.ro, Bookblog, ZeList, Online Student, Rețeaua Literară, România Pozitivă, Filme-Cărți, Serial Readers; Activiștilor și promotorilor culturali din Blogosfera www;

Juriului: Ofelia Prodan, Ciprian Măceșaru, Cristina Nemerovschi, Liviu Drugă și Teodora Gheorghe, Marius Lăzărescu, Dorina Tătăran, Sabina Yamamoto.

Managerului de proiect Arnoux Maz

Scriitorului A. R. Deleanu, lectorul Atelierelor IDC 2013 (Creative writing)

Editurii Karth, pentru crearea Colecției „Incubatorul de condeie”.

 affiche-Castigatori-IDC-2013

Conceptul, planificarea acțiunilor și comunicarea publică sunt gestionate de către d’Avid Boutique, atelier de branding si comunicare vizuală. Fundația pentru Tineret DANUBIUS este organizația care a pus la dispoziție platforma desfășurării competiţiei.

Mai multe informații despre concurs sau atelierele pot fi accesate pe website-ul dedicat Concursului IDC, la adresa adlittera.com .

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.