Castiga un GPS la Tombola de la Comana Bike Fest

0

Sambata, 19 mai, in Parcul Natural Comana va avea loc concursul de mountainbike Comana Bike Fest. Despre acest concurs se spune ca este cel mai frumos concurs de amatori din Romania. Imediat dupa premiere se va organiza o tombola la care premiul cel mare este un GPS Garmin eTrex 20.

Garmin eTrex 20 este un GPS robust, cu autonomie mare si rezista la intemperii gen praf, murdarie, umiditate sau apa. Si pentru ca turele sa fie cat mai reusite, GPSul va fi insotit de un suport de biciclete

Premiul este oferit de Navigatie GPS. Mai multe detalii gasiti aici: mtb.teamexpert.ro/2012/05/03/tombola/.

Mai sunt cateva locuri disponibile din cele 500, asadar grabiti-va! Pentru inscrieri intrati aici.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează