Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Castelul Peles + castele din Bavaria alaturi in UNESCO?

1

Autoritatile romane au demarat discutii cu nemtii din Bavaria pentru pentru a introduce castelul Peles in patrimoniul UNESCO, alaturi de castelele regale din Bavaria.

Castelul Peles ar putea fi introdus pe lista UNESCO alaturi de castelele din Bavaria. Cel putin asa sustine ministrul Culturii.

„Pentru Castelul Peles am inceput discutiile cu nemtii, cu Bavaria, pentru ca nici Germania, nici Landul Bavaria, nu are posibilitatea de a include castelele regale din Bavaria si nici noi nu avem cum sa introducem o pozitie singulara pentru Castelul Peles. Si atunci vrem sa mergem impreuna cu Bavaria. Am fost in septembrie, octombrie, la Munchen si am discutat cu omologul meu despre acest subiect. Avem si acordul de principiu al Casei Regale de a introduce si Castelul Peles pe lista. Dar doar impreuna putem merge, pentru ca nici noi, nici bavarezii singuri nu pot”, a spus Kelemen Hunor, citat de Mediafax.

Sursa: antena3.ro

PS: Multumim Vali pentru informatie!


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    Foarte bine daca ar include castelul Peles pe lista UNESCO. L-am vizitat, e frumos, se merita. Sper sa le reuseasca initiativa.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.