Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Case Study Adventure- Road to your dreams!

0

Case Study Adventure” este un eveniment marca BOS, aflat la prima ediție. Proiectul te vizează pe tine, studentul entuziast, cu idei indrăznețe, optimist și dornic să învețe lucruri noi din domeniul advertisingului. Chiar daca nu ai încă un portofoliu cu care să te poţi mândri, nu ai un istoric profesional care sa te recomande, te aşteptăm cu căldură în mijlocul nostru.

Scopul acestui proiect  este de a oferi o altă perspectivă asupra domeniului publicității, diferită de cursurile teoretice predate în facultăți, având ocazia să interacționezi cu specialiști din domeniu și să afli direct de la ei care sunt secretele acestui domeniu atât de atractiv.

În prima zi a evenimentului, 14 mai, între orele 12:00-15:30, la Hotel Minerva 6 speakeri cu experiență în domeniul publicității ne vor capta atenția și ne vor face să intrăm ușor, ușor în lumea lor creativă. Aici veţi afla în ce constau activităţile desfăşurate într-o agenţie de publicitate şi care sunt atribuţiile angajaţilor, iar pe de alta, veţi dobândi noţiuni legate de publicul ţintă şi despre realizarea unei campanii publicitare reuşite.

Începând cu 15 până pe 16 mai aveţi oportunitatea de a rezolva studiile de caz date de către 2 agenții de publicitate- Orașulm.eu part of Leo Burnett si Punct Creativ. Pentru ca totul sa decurgă cum trebuie, veţi fi impărțiți în 4 echipe de câte 4 persoane. Cei mai buni vor câştiga câte un internship şi câte un card de acces din partea IQads Kadett.

Ultima zi- 17mai va fi rezervată pentru prezentarea studiilor de caz, anunțarea câștigătorilor și decernarea premiilor. În plus, vom organiza o tombolă pentru studenții care au asistat la conferință, dar care nu au aplicat pentru rezolvarea studiilor de caz.

Printre invitații care ne onorează cu prezența la eveniment se numară: Mircea Criveanu (Oraşulm.eu part of Leo Burnett), Adrian Botan(Creative partner McCann Erickson), Radu Ionescu (Kinecto), Ștefan Stroe (stefanstroe.ro), Florian Besnea( Punct Creativ).

Dacă te-am făcut curios, află mai multe şi descarcă aplicaţia pentru studiile de caz de pe  www.bosromania.ro/csa

De asemenea, pagina noastră de Facebook www.facebook.com/casestudyadventure te aşteaptă cu mai multe concursuri cu premii.

Eşti pregătit pentru aventură? Atunci, alătură-te celui mai tare proiect!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.