Case Study Adventure- Road to your dreams!

0

Case Study Adventure” este un eveniment marca BOS, aflat la prima ediție. Proiectul te vizează pe tine, studentul entuziast, cu idei indrăznețe, optimist și dornic să învețe lucruri noi din domeniul advertisingului. Chiar daca nu ai încă un portofoliu cu care să te poţi mândri, nu ai un istoric profesional care sa te recomande, te aşteptăm cu căldură în mijlocul nostru.

Scopul acestui proiect  este de a oferi o altă perspectivă asupra domeniului publicității, diferită de cursurile teoretice predate în facultăți, având ocazia să interacționezi cu specialiști din domeniu și să afli direct de la ei care sunt secretele acestui domeniu atât de atractiv.

În prima zi a evenimentului, 14 mai, între orele 12:00-15:30, la Hotel Minerva 6 speakeri cu experiență în domeniul publicității ne vor capta atenția și ne vor face să intrăm ușor, ușor în lumea lor creativă. Aici veţi afla în ce constau activităţile desfăşurate într-o agenţie de publicitate şi care sunt atribuţiile angajaţilor, iar pe de alta, veţi dobândi noţiuni legate de publicul ţintă şi despre realizarea unei campanii publicitare reuşite.

Începând cu 15 până pe 16 mai aveţi oportunitatea de a rezolva studiile de caz date de către 2 agenții de publicitate- Orașulm.eu part of Leo Burnett si Punct Creativ. Pentru ca totul sa decurgă cum trebuie, veţi fi impărțiți în 4 echipe de câte 4 persoane. Cei mai buni vor câştiga câte un internship şi câte un card de acces din partea IQads Kadett.

Ultima zi- 17mai va fi rezervată pentru prezentarea studiilor de caz, anunțarea câștigătorilor și decernarea premiilor. În plus, vom organiza o tombolă pentru studenții care au asistat la conferință, dar care nu au aplicat pentru rezolvarea studiilor de caz.

Printre invitații care ne onorează cu prezența la eveniment se numară: Mircea Criveanu (Oraşulm.eu part of Leo Burnett), Adrian Botan(Creative partner McCann Erickson), Radu Ionescu (Kinecto), Ștefan Stroe (stefanstroe.ro), Florian Besnea( Punct Creativ).

Dacă te-am făcut curios, află mai multe şi descarcă aplicaţia pentru studiile de caz de pe  www.bosromania.ro/csa

De asemenea, pagina noastră de Facebook www.facebook.com/casestudyadventure te aşteaptă cu mai multe concursuri cu premii.

Eşti pregătit pentru aventură? Atunci, alătură-te celui mai tare proiect!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează