Cartea „Sub Pomul de scortișoară”.

0

Dupa prima carte a Danielei Andreescu, „The Gift of Now”, (în engleză), publicată la Editura Herald în 2011 sub pseudonimul Danand, apare acum „Sub Pomul de scortișoară”. Cartea va fi lansată în cadrul Festivalului Body Mind Spirit, vineri – 1 martie ora 16:00.

Despre carte – fragmente din Cuvânt înainte

coperta_web (1)„Intenția acestei cărți nu este aceea de a oferi texte literare, poezii sau eseuri, ci un ansamblu de cuvinte și imagini conceput ca un ghid de meditație în lucrul cu sine. Scopul este exersarea abilității de „a fi” și „a face”, astfel încât prin îndrumarea atenției, cu intenție și fără judecată, să devină mai ușor posibile acele schimbări ale minții capabile să ducă la transformări pozitive ale conștiinței și vieții.”

„Reflecția propusă aici este rezultatul integrării unor tehnici și metode din domeniul dezvoltării personale în sens larg, precum și propriei experiențe, personală și profesională, în calitate de coach și formator în comunicare și relații interumane.”

„Cartea poate fi parcursă atât „pe drumul lecturii” cât și „pe drumul lucrului cu sine”. Cititorii care vor alege să exploreze și cel de al doilea drum, pe calea cunoașterii de sine și a schimbărilor pozitive – prin cultivarea calităților minții, a flexibilității mental-emoționale, a capacității de concentrare și susținere a atenției – vor găsi sugestii, scrise pentru ei, sub titlul Ghid de lectură.”

 

Despre autoarea cartii, Daniela Andreescu

„Daniela Andreescu este coach, formator în ecologia comunicării și relațiilor interumane, practician terapii complementare, membru al NeuroLeadership Institute, Information and Energy Medicine Association, International Coach Federation, Institute ESPERE International Paris. Este interesată de explorarea potențialului minții umane, de neuroștiințe și spiritualitate, medicină energetică și informațională, dezvoltare personală, pictură și Buddhism. Prima sa carte, The Gift of Now, publicată sub pseudonimul Danand, este în engleză și a apărut în 2011 la Editura Herald.”

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează