Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CARPATHIAN GARDEN, teatru la Godot Cafe / 9 martie

0

CARPATHIAN GARDEN
De Radu Iacoban
Duminica 9 martie, ora 20:00, Godot Cafe-teatru, Bucuresti

Cu: Tudor Aaron Istodor, Radu Iacoban
Scenografia: Irina Moscu
Video și Sound Design: Dan Ionescu
Costume: Sarto Made To Measure

afis4

“Suntem cam pudici noi românii. Ne place să înjurăm, dar când e de dat jos textila … mai greu.”

Într-o țară a contrastelor în care media promovează personaje paradoxale, 2 tineri actori realizează o satiră de proporții mari.

Jungla urbană românească e un izvor nesecat de inspirație pentru acest happening teatral prezentat de Radu Iacoban și Tudor Istodor într-un spectacol sută la sută românesc, Carpathian Garden, la Godot Cafe-teatru. Meniu complet de specii urbane – preoți, prezentatori de știri, politicieni, moguli de presă, parcagii – servit în cafeneaua teatrală din Centru Vechi spre delectarea și amuzamentul publicului.
Comedie pură, ironie și mult, mult farmec.

Durată spectacolului: 1h, 20 de min
Genul spectacolului: Comedie
Pret bilet: 30 ron
Rezervari la 021 31 61 682 / 0736 414 244

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.