CARPATHIAN GARDEN, teatru la Godot Cafe / 9 martie

0

CARPATHIAN GARDEN
De Radu Iacoban
Duminica 9 martie, ora 20:00, Godot Cafe-teatru, Bucuresti

Cu: Tudor Aaron Istodor, Radu Iacoban
Scenografia: Irina Moscu
Video și Sound Design: Dan Ionescu
Costume: Sarto Made To Measure

afis4

“Suntem cam pudici noi românii. Ne place să înjurăm, dar când e de dat jos textila … mai greu.”

Într-o țară a contrastelor în care media promovează personaje paradoxale, 2 tineri actori realizează o satiră de proporții mari.

Jungla urbană românească e un izvor nesecat de inspirație pentru acest happening teatral prezentat de Radu Iacoban și Tudor Istodor într-un spectacol sută la sută românesc, Carpathian Garden, la Godot Cafe-teatru. Meniu complet de specii urbane – preoți, prezentatori de știri, politicieni, moguli de presă, parcagii – servit în cafeneaua teatrală din Centru Vechi spre delectarea și amuzamentul publicului.
Comedie pură, ironie și mult, mult farmec.

Durată spectacolului: 1h, 20 de min
Genul spectacolului: Comedie
Pret bilet: 30 ron
Rezervari la 021 31 61 682 / 0736 414 244

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează