Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Carnavalul “Magia educatiei prin joc”, sambata, 5 noiembrie 2011

0

Urmatoarea etapa a proiectului “Calatorie educativa in lumea satului” – carnavalul “Magia educatiei prin joc”

Sambata, 5 noiembrie 2011, proiectul “Calatorie educativa in lumea satului” sarbatoreste o ultima intalnire alaturi de copii. Micii scolari vor participa la carnavalul “Magia educatiei prin joc” – un eveniment care ii aduna pe copii si voluntari sa creeze, sa se joace si sa rememoreze intalnirile de la sat.

Carnavalul “Magia educatiei prin joc” se va desfasura sambata, 5 noiembrie, in sala de sport a Scolii Avram Iancu, nr.98, din sectorul 4, Bucuresti. Evenimentul reuneste 60 de copii, echipa de voluntari si sustinatori ai proiectului. Cei 60 de copii care au fost implicati in proiect au varste intre 6-11 ani si provin din Bucuresti (Scoala Avram Iancu, nr.98) si din Varasti, judetul Giurgiu.

Carnavalul de sambata va starni imaginatia copiilor si-i va provoca sa fie creativi, sa interactioneze si sa se bucure de magia jocului intr-un mod festiv. Voluntarii le vor fi alaturi, ii vor indruma in creatii si vor crea cadrul in care copiii se vor implica in activitati plini de entuziasm.

Proiectul “Calatatorie educativa in lumea satului” este realizat in cadrul asociatiei Lume Buna si sustinut financiar de UE prin programul Tineret in Actiune.

Proiect este initiat si coordonat de Larisa Popescu –  implementat impreuna cu o echipa entuziasta de 15 voluntari; obiectivul principal al proiectului este dezvoltarea unui program de educatie prin joc in mediul rural, facilitand accesul la o forma de educatie foarte atractiva pentru copii.

Partener  media:  Calificativ.ro

Intra si pe grupul facebook Calatorie educativa in lumea satului


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.