Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Caravana IMM ReStart a incheiat anul 2014 cu un eveniment de amploare la Ploiesti

0

Cel din urma eveniment organizat in anul 2014 in cadrul seriei de conferinte IMM ReStart a avut loc pe 27 noiembrie 2014 la Ploiesti, oferind antreprenorilor din sudul tarii ocazia de a participa la dezbateri interactive cu reprezentanti din top managementul unora dintre cele mai importante companii din Romania. Evenimentul, care s-a bucurat de participarea in sala a peste 120 de antreprenori si manageri din departamente precum Financiar, HR, IT, Administrativ, Marketing sau Vanzari a adus in prin plan subiecte de actualitate si solutii concrete cu impact in zone cheie pentru dezvoltarea companiilor.

Domnul Aurelian Gogulescu, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova a prezentat auditoriului strategiile de dezvoltare si sustinere a mediului de afaceri local – axate, in principal, asupra sustinerii si promovarii exportului prahovean de marfuri si servicii, atragerea si sprijinirea investitorilor autohtoni si straini in judetul Prahova si promovarea parcurilor industriale ca locatii pentru amplasarea afacerilor. Totodata, de la prezidiul evenimentului, reprezentanti din managementul EY Romania, BCR Pensii, Bursa de Valori Bucuresti, Allianz-Tiriac Asigurari, REI Finance Advisors, SAS Romania, Netland Computers (partener Microsoft Romania), BSA | The Software Alliance, Altex, Equatorial, Kompass Romania au oferit participantilor o perspectiva completa asupra celor mai importante tendinte care se manifesta in mediul de afaceri, precum si solutii pentru a le face fata cu succes. Subiectele abordate au vizat arii cheie din activitatea intreprinderilor mici si mijlocii – precum consultanta fiscala, financiara si legislativa, oportunitati pentru finantare, retentia angajatilor cheie in companie, alegerea partenerilor de afaceri potriviti, analiza avansata a datelor, noutati in tehnologia informatiei, aspecte legislative privind utilizarea software-ului, resurse si instrumente suport in mediul online pentru cresterea vanzarilor.

_MG_8403

Totodata, participantii au beneficiat de consultanta specializata personalizata si gratuita in cadrul sesiunilor de intalniri private cu reprezentantii Bursei de Valori Bucuresti (pentru teme privind finantarea prin bursa pentru IMM), BCR Pensii (pentru informatii despre optimizarea costurilor cu angajatii, motivarea si fidelizarea acestora), EY Romania (beneficiile fiscale pe care le primesc investitorii din 2014, informatii despre schimbarile legislative sau problemele generate de legislatia in vigoare), BSA | The Software Alliance (riscuri in caz de descarcare, postare, instalare si/sau utilizare de software nelicentiat, administrarea documentelor necesare detinerii si utilizarii legale a software-ului) si REI Finance Advisors (oportunitati de finantare nerambursabila prin accesarea de fonduri europene sau prin scheme de ajutor de stat disponibile in 2014 – 2020).

„IMM ReStart Ploiesti incheie pentru anul acesta o serie de evenimente cu care, alaturi de partenerii nostri, am intalnit peste 1200 de manageri si antreprenori din intreaga tara, din dorinta de a facilita si a le oferi acestora solutiile de care au atata nevoie pentru a se dezvolta – in special in contextul actual de piata. Incheiem aceasta „caravana” cu convingerea ca exista in Romania o masa antreprenoriala solida, ce poate prelua in viitor rolul de catalizator pentru dezvoltarea economiei. De aceea, ne propunem sa continuam si anul viitor sa le punem la dispozitie, prin vocea unor parteneri specialisti de mare valoare, precum cei pe care i-am avut si in 2014, informatiile si resursele de care au nevoie pentru a deveni tot mai puternici”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

IMM ReStart Ploiesti a fost organizat cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie Prahova, Allianz-Tiriac Asigurari, Bursa de Valori Bucuresti, EY Romania, BCR Pensii, Microsoft Romania, REI Finance Advisors, SAS Romania, BSA | The Software Alliance, Altex, Orange Romania, DHL Romania, Equatorial, Netland Computers, Kompass Romania – si cu sustinerea media oferita de Agerpres, Magazinul Progresiv, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, Revista Cariere, CalendarEvenimente, Spatiul Construit, Editura Amaltea, Business Review, Ziarul Raid, Telegrama de Prahova, Prahova Business, Observatorul Prahovean, WYL TV.

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri dezvoltat de International Business Promotion (IBP), ce ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile oferite de economia romaneasca precum si prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele IBP includ: publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online incluse in portalul de afaceri www.doingbusiness.ro, servicii de agentie de evenimente, IBP Events (atat evenimente proprii, cat si pentru clienti), servicii de comunicare si direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata etc).

Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente: Economia Azi – Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri (2013), Realitatea in Afaceri – Drumul catre performanta (2012), IMM Focus Regional (2011), Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit (2010).

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.