Caravana BookLand vine la Târgu Jiu

1

În perioada 1-6 Mai, Centrul Comercial Lotus Parâng din Târgu Jiu  va găzdui  cel mai avangardist, dinamic, cult, cool și prietenos târg de carte din România! Îți aducem la tine acasă peste 9000 de titluri, de la peste 70 de edituri participante!

Ancorat în realitatea cotidiană, în care lectura se îmbină cu diversitatea și modernismul, BookLand iese din stereotipul unui târg de carte clasic, oferindu-ți un adevarat mix cooltural: oferte speciale, tombole, promoții, lansări de carte, improvizații, concerte, dialoguri, muzică și dans.

Astfel, te așteptăm să vii împreună cu familia, miercuri, 2 Mai, de la ora 18.30, să îi admiri pe juniorii de la Palatul Copiilor din Târgu Jiu într-un spectacol inedit de dansuri populare. Iar  vineri, 4 Mai, de la ora 18.00, organizăm o sesiune de pictură împreună cu talentații copii de la Palatul Copiilor din Târgu Jiu.

O altă surpriză plăcută pentru BookLanderi va fi expoziția tânărului sculptor din Târgu Jiu, Decebal Crăciun, ale cărui piese le veți putea admira toată săptămâna în Centrul Comercial Lotus Parang, la târgul de carte BookLand

Sâmbătă, de la ora 15.30, vino să îl cunoști pe Andrei Novac, o tânără speranță a poeziei românești. Alături de el, vor susține o sesiune de lectură publică scriitorii Lazăr Popescu, Ion Popescu Brădiceni și Vasile Ponea, binecunoscuți și apreciați oameni de cultură din Târgu Jiu.

Te așteptăm cu drag să-ți iei porția de cultură, de marți 1 mai, până duminică, 6 mai, în Târgu Jiu, la Centrului Comercial Lotus Parâng.

Povestea continua!

“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheamă, ci îi urmează!”


 

Despre BookLand:

 

Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit târg de carte, muzică, film și jocuri, aflat la a 2-a ediție, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de orase din țară, timp de 42 de săptămâni, în cele mai importante centre culturale / mall-uri.
Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin aria geografică de acoperire, cât și prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeași umbrelă. Este singurul târg cu servicii integrate pentru edituri: logistică, merchandising, vânzare de carte și promovare.4

 

Libraria online www.book-land.ro

Sub aceeași umbrelă, BookLand integrează și librăria on-line – www.book-land.ro – portal ce oferă cele mai noi titluri, recomandări, promoții și oferte speciale în materie de carte, muzică, film, jocuri, cadouri și birotică, fiind la dispoziția vizitatorilor săi și după ce Caravana BookLand a plecat către o nouă destinație.

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 50 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    sunt niste tepari,nu va incurcati cu ei.prestezi 13-14ore/zi cu promisiunea ca o sa iti trimita banii in 30de zile,dar e teapa,folosesc contracte de munca false

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.