Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Caravana BookLand revine la Brăila, în Promenada Mall

0

BookLand, caravana cărții, ajunge pentru al treilea an consecutiv la Brăila. La Promenada Mall, din 26 noiembrie şi până pe 8 decembrie, aproape 100 de edituri vor expune, la preţuri de producător, peste 6.000 de titluri de cărţi.

„Suntem onorați să găzduim, pentru al treilea an consecutiv, Caravana BookLand. Este o încântare să le oferim brăilenilor bucuria de a fi înconjurați de cărți! Într-o era a internetului, este atât de plăcut să deschidem o carte și să redescoperim plăcerea de a citi, cu atât mai mult cu cât aducem această minunată lume a cărților acolo unde oamenii își petrec din ce în ce mai mult timp: la mall. Promenada Mall urează tuturor brăilenilor lectură plăcută!”, a declarat Anca Munteanu, Director Marketing la Promenada Mall Brăila.

Caravana_BookLand_Braila_339x480px_static

Conceptul BookLand este unul inedit, fiind vorba despre un târg mobil de carte. Ideea de la care a plecat a fost aceea de a aduce nu oamenii acolo unde este cartea, ci cartea acolo unde sunt oamenii: centre comerciale, parcuri, pieţe. În 2013, traseul Caravanei a cuprins 19 oraşe din ţară, Brăila fiind penultima oprire, înainte de Bucureşti.

“Anul acesta, BookLand a revenit și mai aproape de prietenii săi. Am reorganizat itinerariul caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire la îndemâna tuturor, locuri mai accesibile, mai populare și de ce nu, mai vizitate, și am pregătit momente artistice și culturale care să satisfacă pretențiile tuturor prietenilor cărții: de la cel mai mic, până la cel mai mare. În Brăila am rămas loiali Promenada Mall, partenerul nostru constant în cei 3 ani de existenţă a Caravanei.”,declară coordonatorii BookLand.

Unicitatea caravanei nu constă doar în amploarea geografică, cât şi în punerea la dispoziţia editurilor a unui set de servicii integrate, respectiv logistică, mercantizare, vânzare şi promovare.

Pentru a păstra legătura cu clienţii întâlniţi în Caravană, libraria online http://book-land.ro oferă peste 30.000 de titluri de carte, muzică, film, jocuri, birotică şi cadouri, cu preţuri reduse cu până la 25%, cadouri variate de la o săptămână la alta, precum şi transport gratuit pentru prima comandă.

Mai multe informaţii despre desfăşurarea Caravanei BookLand, oferte, promoţii, concursuri şi diverse ştiri din lumea cărţii se găsesc pe https://www.facebook.com/targdecarte.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.