Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Capitala îsi caută pentru a patra oară ”BUCĂTARUL DE AUR”!

0

Gastronomie romaneasca moderna – regandim traditia!

Competitia celor mai buni chefi din Bucuresti se afla la finala unui adevarat maraton al gustului si al talentului. Federatia Bucătarilor din România si partenerul sau traditional, Ramada Bucharest Parc, si-au propus că această editie să fie memorabilă.

”Bucătarul de aur al Bucurestiului” nu este doar o competiție de artă culinară, este un spectacol care implică dăruire, tehnică, elegantă si caritate. Concursul readuce în lumina reflectoarelor gastronomia românească, pe care aspirantii la trofeu o regândesc punând-o în valoare în tendintele moderne ale artei culinare. ”Bucătarul de aur al Bucurestiului” este singura competitie gastronomica organizata intr-o capitala europeana si a ajuns deja la a 4-a editie.

În cadrul galei, meniurile concurentilor vor fi vândute,  iar suma colectată va fi donata Asociațtei Sfântul Stelian pentru Centrul de zi Steluta, centru care are in ingrijire, indrumare si ocrotire sute de copii proveniti din familii sarace. Copiii au nevoie de zile fara griji, nu doar de Craciun! Astfel avem prezente echipa nationala de juniori a Romaniei, condusa de Dragos Bercea si echipa nationala de seniori a Romaniei, condusa de Ioan Florescu, care n-au ezitat sa-si puna talentul si imaginatia in joc si sa se alature acestui demers caritabil.

Seara de gala se va desfasura la Hotel Ramada Bucharest Parc, sala Terra Grand Ballroom, incepand cu ora 19,00.

Un juriu profesionist, alcatuit din Wynand Vogel, WACS lifetime, honorary member, Cavaler al Ordinului Oranje Nassau al Olandei din 2010, Cornelia Ghisoi, Lady-chef a Romaniei, Henrik Sebok – executive chef, Ion Toma – executive chef Unilever, Maria Popa – maestru in arta culinara, secondat de Avram Laurentiu Achim – sommelier – Presedintele Federatiei Somelierilor din Romania, va valida cel mai bun bucatar al Bucurestiului in 2012 precum si cea mai buna asociere a preparatelor cu vinurile romanesti.

Buna dispozitie va fi asigurat de trupa 5 O’Clock, dansatorii Catalin si Claudia, grupul de colindatori de la Asociatia Sfantul Stelian.

Moderatoarea evenimentului va fi “Fata care gateste cu flori”, Romana Rista.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.