Campionatul National de GO juniori

0

In perioada 11-14 aprilie 2013 se va desfasura in incinta Scolii Gimnaziale Nr. 179, Sector 1, Bucuresti,  Campionatul National de GO juniori, categoriile sub 12 si sub 16 ani, cu participarea copiilor de la cluburile de Go din Braila, Galati, Botosani, Bacau, Vatra Dornei, Bistrita si Bucuresti.

logo goConcursurile se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Go, cu avizul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucuresti, în parteneriat cu Primaria Sectorului 1, a Asociatiei Parintilor din Scoala 179, a Colegiului Media si a Asociatiei Radacini Culturale.
În paralel, în aceeasi locatie, se vor  organiza: in 12 aprilie  un  MARATON de go iar  în zilele de 13 si 14 aprilie, un Open de GO deschis jucatorilor din toata tara, categoria sub 99 de ani. In pauzele dintre runde, impreuna cu voluntarii Asociatiei Culturale ARC, copiii vor patrunde in lumea culturii asiatice in cadrul atelierelor de origami, yukata, caligrafie, ikebana.
Festivitatea de premiere va avea loc Duminica, 14 aprilie, ora 14, in incinta Scolii Gimnaziale Nr.179, din strada Ardealului nr 34, Sector 1, Bucuresti, in prezenta singurului jucator profesionist de go din Europa, domnul Catalin Taranu.
Detalii legate de programul concursurilor gasiti pe site-ul Federatiei Romane de Go,  http://www.frgo.ro/tournaments.aspx.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.