Campionatul National de GO juniori

0

In perioada 11-14 aprilie 2013 se va desfasura in incinta Scolii Gimnaziale Nr. 179, Sector 1, Bucuresti,  Campionatul National de GO juniori, categoriile sub 12 si sub 16 ani, cu participarea copiilor de la cluburile de Go din Braila, Galati, Botosani, Bacau, Vatra Dornei, Bistrita si Bucuresti.

logo goConcursurile se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Go, cu avizul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucuresti, în parteneriat cu Primaria Sectorului 1, a Asociatiei Parintilor din Scoala 179, a Colegiului Media si a Asociatiei Radacini Culturale.
În paralel, în aceeasi locatie, se vor  organiza: in 12 aprilie  un  MARATON de go iar  în zilele de 13 si 14 aprilie, un Open de GO deschis jucatorilor din toata tara, categoria sub 99 de ani. In pauzele dintre runde, impreuna cu voluntarii Asociatiei Culturale ARC, copiii vor patrunde in lumea culturii asiatice in cadrul atelierelor de origami, yukata, caligrafie, ikebana.
Festivitatea de premiere va avea loc Duminica, 14 aprilie, ora 14, in incinta Scolii Gimnaziale Nr.179, din strada Ardealului nr 34, Sector 1, Bucuresti, in prezenta singurului jucator profesionist de go din Europa, domnul Catalin Taranu.
Detalii legate de programul concursurilor gasiti pe site-ul Federatiei Romane de Go,  http://www.frgo.ro/tournaments.aspx.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează