Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campionatul de Boardgames Chance for Life

0

Fundaţia Chance for Life vine vară acesta cu o nouă provocare adresată oamenilor mari: un campionat de jocuri cu beneficiarii fundaţiei, copii de clasa a VI-a cu potenţial intelectual ridicat, proveniţi din familii sărace.

Campionatul de Boardgames se desfăşoară în perioada 22 – 26 iulie şi se adresează persoanelor care îşi doresc o pauză din rutina vieţii de zi cu zi, cărora le plac jocurile şi sunt motivaţi de provocări. Aici vor avea ocazia să retrăiască emoţia unei competiţii, jucând Scrabble, Şah, Dame, Abalone, Quoridor sau Mancala.

Înscrierile se factrimiţând un e-mail la adresa evenimente@chanceforlife.ro, menţionând data şi ora preferată (din perioada 22 – 26 iulie) pentru a juca alături de beneficiari la sediul Fundaţiei Chance For Life din Bd. Timişoara nr 61, bloc C3, scara B, ap 23, sector 6.

Taxa de participare este de 50 de lei. Participând la acest eveniment, concurenţii vor sprijini strângerea sumei de 1000 lei necesară participării a doi dintre beneficiarii Fundaţiei Chance for Life la Campionatul Naţional de Scrabble ce va avea loc la Botoşani în perioada 27-28 iulie 2013.

Mai multe informatii gasiti aici.

Invitatie Campionatul de Boardgames

Fundatia CHANCE FOR LIFE este o organizatie neguvernamentala care isi propune dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor. Prin campanii sociale si educationale care provoacă oamenii sa gandeasca diferit, prin programe care ofera suport emotional si social pentru copii si tineri, Chance for Life formeaza spiritul civic al romanilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabila a comunitatilor din tara noastra.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.