Campania de strângere de fonduri pentru cea de-a doua Policlinică Socială din România

0

Fundația Regina Maria lansează Campania de strângere de fonduri „Din Inimă pentru Viitor” pentru cea de-a doua Policlinică Socială din România

 Fundația Regina Maria lansează Campania „Din Inimă pentru Viitor” pentru a oferi servicii medicale persoanelor defavorizate, care nu beneficiază de serviciile sistemului național de asigurări de sănătate. Fondurile colectate vor finanța cea de-a doua Policlinică Socială din România, ce va fi deschisă la sfârșitul celui de-al doilea trimestru al anului viitor, în București și va oferi, pe lângă servicii medicale gratuite, și servicii sociale menite să ajute la integrarea socială a pacienților săi.

Campania va fi lansată prin intermediul unei gale, intitulată “Din Inimă pentru Viitor”. Gazdele evenimentului, care va avea loc la Cercul Militar Național, Sala de Marmură, în data de 16 noiembrie, vor fi doctorul Wargha Enayati și Melania Medeleanu. Ei vor avea alături invitați de marcă, precum Excelența Sa, Werner Hans Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germania în București, Dr. Raed Arafat, Secretar de Stat, Ministerul Sănătății, Prof. Dr. Sorin Oprescu, Primar General al Capitalei, precum și alte personalități și invitați surpriză.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează