Campania „English – your way to success”. Participarea este gratuită.

0

Shakespeare School lansează campania „English – your way to success” ce se va derula în perioada 28 aprilie- 1 iunie 2012. Proiectul se va desfășura sub forma unor ateliere gratuite despre examenele Cambridge și IELTS, scopul fiind acela de a încuraja tinerii să obțină un certificat internațional de limba engleză.

Atelierele vor fi susținute de experții Shakespeare School în pregătirea examenelor internaționale de limba engleză, speakeri British Council, traineri Cambridge ESOL, traineri englezi de la Cambridge University Press și Oxford University Press.

În cadrul acestor ateliere gratuite, tinerii vor primi informații valoroase despre formatul examenelor Cambridge și IELTS, despre anumite strategii și tehnici de abordare a acestor examene, dar și recomandări privind îmbunătățirea cunoștințelor de limba engleză prin activități plăcute.

Shakespeare School este centru de pregătire pentru examene Cambridge recunoscut de CAMBRIDGE ESOL și anual pregătește sute de candidați pentru examenele Cambridge și IELTS. În cei 10 ani de activitate procentul de promovabilitate a cursanților Shakespeare School la examenele Cambridge a fost de aproximativ 97%.

„Am inițiat această campanie deoarece ne dorim ca toți tinerii să realizeze importanța obținerii unui certificat internațional de limba engleza pentru o carieră de succes.  În plus, un astfel de certificat se echivalează cu proba de competență lingvistică de limba engleză din cadrul Bacalaureatului. Așadar, rezultatul va fi un certificat valoros în portofoliul educațional și un examen mai puțin la BAC, a declarat directorul Shakespeare School, Adriana Alionte.

 

Perioada de desfășurare a campaniei „English – your way to success”: 28 aprilie- 1 iunie 2012.
Durata unui atelier de limba engleză: 1 oră și 30 de minute.

Participarea este gratuită, iar înscrierea se realizează prin trimiterea unui e-mail la adresa: info@shakespeare-school.ro

Calendarul acestor activități gratuite este publicat pe site-ul oficial: www.shakespeare-school.ro, la rubrica „Ateliere gratuite”.

Campania „English – your way to success”  este un proiect inițiat de Shakespeare School. Alături se află Fischer International, centrul de carte străină și reprezentanța Cambridge ESOL în România.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează