Campania “Scoala te face mare”

0

A doua a campaniei “Scoala te face mare”, initiata de Asociatia Ovidiu Rom, va fi lansata joi, 27 mai 2010 la Cinema PRO la ora 10.00.

“Scoala te face mare” este o campanie de constientizare a opiniei publice cu privire la importanta accesului egal la educatie. Scopul campaniei „Scoala te face mare” este sa reaminteasca tuturor importanta educatiei timpurii si sa incurajeze parintii saraci sa isi inscrie copiii la gradinita pentru a le asigura un start bun la scoala. La lansare vor participa Andreea Esca, Horia Brenciu, Margareta Paslaru, Ethan Hawke. Cu totii apar in spoturile regizate de Cristian Mungiu pentru campania Asociatiei Ovidiu Rom, „Scoala te face mare”, din acest an.

Sursa: stiriong.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează