Calatorie educativă în lumea istoriei și teatrului

0

O noua activitate cu emblema “Calatorie Educativa in Lumea Satului”, sponsorizata  de Infomedia Pro, companie care de 15 ani dezvolta celebrul brand PitiClic, s-a desfasurat in data de 9 februarie, in Bucuresti:  la Muzeul de Istorie Naturala“ Grigore Antipa” si la Teatrul  Ion Creanga.

calatorie educativa in lumea satuluiGrupul de 60 de copii, provenit din satele Soldanu si Negoesti, a avut parte de o zi speciala, in care utilul s-a imbinat cu placutul, in mod armonios.

Arta, teatrul, cultura, istoria naturala, dar si voia buna imprimata pe o multitudine de fete de copil, luminoase si zambitoare, au caracterizat, in linii mari, excursia de sambata.

Vizita la Muzeul  National de Istorie Naturala “Grigore Antipa” s-a transformat intr-o “expeditie”, ce le-a satisfacut curiozitatea micutilor, in ceea ce priveste primele lor notiuni despre stiinta, istorie si biologie.

Spectacolul “Pinocchio”, pus in scena la Teatrul Ion Creanga, i-a bucurat nespus pe cei mici. Acesta a transpus in scena o viziune mai moderna a nemaipomenitelor intamplari prin care trece Pinocchio, mica marioneta, devenita, in cele din urma, om; spectacolul are ca sursa de inspiraţie „Aventurile lui Pinocchio”, de Carlo Collodi, una din cele mai indragite carti scrise pentru copii.

In concluzie, copiii s-au intors acasa cu impresii si istorisiri frumoase, adunate dintr-o experienta plina de invataminte si amuzament.

Initiativa acestei excursii s-a creionat, a prins contur si, in final, a devenit realitate, prin sustinerea venita din partea Infomedia Pro (PitiClic).

Infomedia Pro (Piticlic) a raspuns pozitiv campaniei de sprijin, destinata copiilor de la sat – Campania  “Adopta un sat”. De asemenea, s-a implicat in numeroase activitati, cu scop educativ, in satele din judetul Calarasi, participand in mod activ la aceste evenimente si contribuind alaturi de noi la desfasurarea activitatilor. 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează