Cafea cu aromă de …cultură la MNIR

0

Nu ştii ce să faci în weekend? Muzeul Naţional de Istorie a României (Calea Victoriei 12) te invită în perioada 30 septembrie – 2 octombrie, să-ţi petreci timpul într-o atmosferă destinsă, ascultând muzică bună, poezii şi savurând o băutură aromată, în compania selectă a artişilor ICon Arts!

Prin Întâlnirile ICon Arts, propunem un mix de evenimente itinerante ce se va derula în perioada 30 septembrie – 19 noiembrie 2011) în București, Iași, Târgu Mureș, Cluj și Sibiu, promovând cei mai talentați participanți ai Academiei ICon Arts – Sibiu din vara 2011, prin recitaluri de muzică clasică, jazz și poezie și printr-o expoziție cu cele mai reușite creații ale clasei fotografului Cornel Lazia. Alături de tinerii artiști, vor urca pe scenă și nume cunoscute, precum muzicienii Mircea Tiberian, Cristian Soleanu, Bourbon Jazz Unit și actrița Ioana Flora. Evenimentul este prezentat de Adriana Titieni.

Am amenajat, special pentru tine, holul nostru, unde te aşteaptă distinsa gazdă – Adriana Titieni, cu cafea aburindă de la Julius Meinl şi cu o expoziţie de fotografii selectate din portofoliul studenţilor Academiei ICon Arts, realizate sub îndrumarea artistului Cornel Lazia.

Poţi să-ţi aduci şi prietenii! Dacă veţi ajunge printre primii 100 de vizitatori, primiţi din partea noastră un vaucher pe care îl puteţi folosi pentru pentru o băutură savuroasă şi pentru un tur gratuit al muzeului, oricând în perioada celor 3 evenimente!

În program:
vineri, 30 septembrie, ora 20.00, Recital cameral al Cvartetului Eufonia
sâmbătă, 1 octombrie, ora 20.00, Recital de jazz: Mircea Tiberian & Cristian Soleanu şi invitaţii
duminică, 2 octombrie, ora 12.00, Poezie şi jazz: Ioana Flora şi Bourbon Jazz Unit, versuri din volumul ”Dejun sub iarbă”, de Ioan Flora.

Organizatori: Exces Music şi Ucimr – Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România, prin programul ”Oportunităţi la tine acasă”.
Parteneri: Muzeul Naţional de Istorie a României, Avis Rent a Car, Radio România Cultural, Zile şi Nopţi, Teatrul ”Gong” Sibiu, Radio Târgu Mureş
Proiect sprijinit de Administraţia Fondului Naţional Cultural.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează