Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Business Days la CRAIOVA

0

In perioada 3-4 iulie, va avea loc la Craiova cea de-a 11-a editie din suita de evenimente Business Days, cel mai mare “maraton” de conferinte din Romania dedicate antreprenorilor, managerilor, intregii comunitati de afaceri locale si regionale. Craiova Business Days, cel de-al doilea eveniment din seria celor patru din acest an, va fi gazduit de Facultatea de Drept si Stiinte Administrative Craiova.

 Sursa si mai multe informatii: comunicatedepresa.ro

Comunitatea de afaceri din Craiova va avea ocazia sa se conecteze si sa dezbata cele mai de interes teme pentru succesul in business, alaturi de 60 de speakeri de top din tara noastra (antreprenori in serie, manageri din companii de top, investitori, experti si specialisti in diverse domenii). Discutiile vor fi prilejuite de cele 16 workshopuri4 conferinte si 4 mese rotunde din cele doua zile ale evenimentului, care este sustinut de peste 100 de parteneri si la care sunt asteptati 500 de participanti.

 

”Am ales sa organizam la Craiova editia cu numarul 11, pentru ca era firesc dupa ce am fost in celelalte regiuni economice ale tarii sa ajungem si in Oltenia,” arata Laszlo Pacso, coordonatorul proiectului.. “Dorim sa intelegem cat mai bine care sunt provocarile managerilor si antreprenorilor din Oltenia, sa avem o imagine globala a antreprenoriatului din Romania. Asa vom putea ajuta mult mai targetat fiecare regiune cu cele necesare pentru dinamizarea si coagularea mediului de afaceri, mai ales in perspectiva in care vrem sa promovam si peste granitele tarii valorile si potentialul fiecarei regiuni, iar pentru asta este nevoie de interactiune, schimb de idei si de o intelegere profunda a mediului de business din fiecare regiune. Chiar daca traim cu totii in aceeasi tara, exista unele diferente, chiar semnificative, intre provocarile si stilul de business al oamenilor de afaceri din fiecare regiune,” apreciaza Laszlo Pacso.

Citeste mai mult: S-au deschis inscrierile la Craiova Business Days

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.