Business Days la CRAIOVA

0

In perioada 3-4 iulie, va avea loc la Craiova cea de-a 11-a editie din suita de evenimente Business Days, cel mai mare “maraton” de conferinte din Romania dedicate antreprenorilor, managerilor, intregii comunitati de afaceri locale si regionale. Craiova Business Days, cel de-al doilea eveniment din seria celor patru din acest an, va fi gazduit de Facultatea de Drept si Stiinte Administrative Craiova.

 Sursa si mai multe informatii: comunicatedepresa.ro

Comunitatea de afaceri din Craiova va avea ocazia sa se conecteze si sa dezbata cele mai de interes teme pentru succesul in business, alaturi de 60 de speakeri de top din tara noastra (antreprenori in serie, manageri din companii de top, investitori, experti si specialisti in diverse domenii). Discutiile vor fi prilejuite de cele 16 workshopuri4 conferinte si 4 mese rotunde din cele doua zile ale evenimentului, care este sustinut de peste 100 de parteneri si la care sunt asteptati 500 de participanti.

 

”Am ales sa organizam la Craiova editia cu numarul 11, pentru ca era firesc dupa ce am fost in celelalte regiuni economice ale tarii sa ajungem si in Oltenia,” arata Laszlo Pacso, coordonatorul proiectului.. “Dorim sa intelegem cat mai bine care sunt provocarile managerilor si antreprenorilor din Oltenia, sa avem o imagine globala a antreprenoriatului din Romania. Asa vom putea ajuta mult mai targetat fiecare regiune cu cele necesare pentru dinamizarea si coagularea mediului de afaceri, mai ales in perspectiva in care vrem sa promovam si peste granitele tarii valorile si potentialul fiecarei regiuni, iar pentru asta este nevoie de interactiune, schimb de idei si de o intelegere profunda a mediului de business din fiecare regiune. Chiar daca traim cu totii in aceeasi tara, exista unele diferente, chiar semnificative, intre provocarile si stilul de business al oamenilor de afaceri din fiecare regiune,” apreciaza Laszlo Pacso.

Citeste mai mult: S-au deschis inscrierile la Craiova Business Days

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează