Burse in valoare de 40.000 de euro oferite de Orange Romania!

0

In anul universitar 2008-2009, 20 de studenti au primit burse lunare de 200 euro si au participat la cursuri predate de specialistii Orange. Joi, 19 noiembrie, Orange Romania a organizat o ceremonie in cadrul careia a acordat diplome unui numar de 20 de studenti, care au absolvit editia 2008-2009 a Orange Education Program.

despre-noi-mmProgramul se desfasoara anual, incepand din 2006, in colaborare cu Universitatea Politehnica din Bucuresti. El se adreseaza studentilor de la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, din anii III sau IV.

In cadrul programului, Orange acorda burse de studiu lunare, in valoare de 200 de euro, pe baza unor criterii de performanta (media din primii ani de studii, motivatie, abilitati comportamentale si potentialul de dezvoltare).

Valoarea totala a burselor oferite de Orange in 2008-2009 a fost de 40.000 de euro.

Mai multe informaţii pe site-ul Ştiri ONG.ro

(foto site-ul Orange)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează