Bunicii mei sunt cool si au si livada:)

0

 Voluntari din satul Niculești, județul Dâmbovița s-au strâns duminică, 14 aprilie, în Livada bunicilor mei, plantată anul trecut.

In urma cu un an,  100 de bunici si nepotii lor au transformat o bucata de teren viran intr-o  livada de 300 de peri si meri.  Insa pentru ca o vara excesiv de secetoasa a afectat culturi intregi din toata tara dar si pentru ca sustinatorii acestei actiuni, compania Syngenta Romania si Pepiniera Csaba nu lasa lucrurile la intamplare, iata ca am revenit in sat. Terenul  a fost curatat,  pomii uscati au fost indepartati si inlocuiti.

“Este o mandrie pentru noi, avem o livada de 3000 de metri patrati chiar in centrul satului, iar oamenii sunt mandri, a fost realizata si cu ajutorul lor”, a spus Dorinel Soare, primarul comunei Niculești.

Livada conține mai multe soiuri de măr și păr și va rămâne în grija primăriei si a şcolii din sat.

Acțiunea face parte din campania Bunicii mei sunt cool, derulată de Asociația Educ și își propune promovarea respectului față de inițiativele în beneficiul comunității si a dialogului intre generatii.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Syngenta România, companie internaţională prezentă în peste 90 de ţări, preocupată de cercetare, creşterea productivităţii culturilor, protecţia mediului, a sănătăţii populaţiei şi a calităţii vieţii și al  Pepinierei Csaba,  în parteneriat cu  Primăria Comunei Niculești.

2013-04-14 12.33.08 (1)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează