Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bulevardul Kiseleff este mai multe weekend-uri pietonal la Via Sport!

1

Via Sport este un proiect organizat de Eventness in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, in cadrul programului ecologic Capitala creste Verde.

Sursa: www.viasport.ro

Acest proiect va oferi bucurestenilor posibilitatea sa se distreze si totodata sa faca miscare, intr-un spatiu special amenajat intr-o zona centrala a Capitalei. Timp de 4 weekenduri, Bucurestiul va intra in vacanta iar distractia se va intinde pe 10 km2.

Via Sport va fi o alternativa pentru cei care au renuntat la vacanta in aceasta vara.

Ce facem?

Inchidem traficul pe Bulevardul Kiseleff si il transformam intr-o locatie neconventionala pentru petrecerea timpului liber. Timp de patru weekenduri, in acel spatiu vom organiza activitati sportive pentru bucuresteni: tenis de masa, tenis de picior, badminton, baschet, fusbal, piste pentru biciclisti. Totul cu muzica data tare si cu terase pentru odihna si relaxare.

Proiectul se va derula intre 16 iulie si 8 august, in fiecare weekend, de vineri seara pana duminica dupa-amiaza, pe Bulevardul Kiseleff, intre Restaurantul Doina si Piata Victoriei.

Implicare sociala

La sfarsitul evenimentului (luna august), Primaria Municipiului Bucuresti va dona intregul echipament logistic (mese ping pong, panouri baschet, mese fusbal) unor scoli bucurestene.

foto Florin Ghinda, 09 iulie 2011

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Kiseleff e pentru sport și oameni | UrbanKid.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.