Bulevardul Kiseleff este mai multe weekend-uri pietonal la Via Sport!

1

Via Sport este un proiect organizat de Eventness in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, in cadrul programului ecologic Capitala creste Verde.

Sursa: www.viasport.ro

Acest proiect va oferi bucurestenilor posibilitatea sa se distreze si totodata sa faca miscare, intr-un spatiu special amenajat intr-o zona centrala a Capitalei. Timp de 4 weekenduri, Bucurestiul va intra in vacanta iar distractia se va intinde pe 10 km2.

Via Sport va fi o alternativa pentru cei care au renuntat la vacanta in aceasta vara.

Ce facem?

Inchidem traficul pe Bulevardul Kiseleff si il transformam intr-o locatie neconventionala pentru petrecerea timpului liber. Timp de patru weekenduri, in acel spatiu vom organiza activitati sportive pentru bucuresteni: tenis de masa, tenis de picior, badminton, baschet, fusbal, piste pentru biciclisti. Totul cu muzica data tare si cu terase pentru odihna si relaxare.

Proiectul se va derula intre 16 iulie si 8 august, in fiecare weekend, de vineri seara pana duminica dupa-amiaza, pe Bulevardul Kiseleff, intre Restaurantul Doina si Piata Victoriei.

Implicare sociala

La sfarsitul evenimentului (luna august), Primaria Municipiului Bucuresti va dona intregul echipament logistic (mese ping pong, panouri baschet, mese fusbal) unor scoli bucurestene.

foto Florin Ghinda, 09 iulie 2011

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.