Bucurestiul se transforma in litoral! 6 porturi turistice, plaje si piste de biciclete!

1

Administratia locala din Capitala doreste amenajarea unor lacuri din oras in asa fel incat sa fie o alternativa la litoral. 6 porturi turistice, plaje, piscine, 12 debarcadere, amfiteatre cu scene plutitoare, trasee pentru biciclisti. Toate acestea sunt parte dintr-un amplu proiect de reamanajare pentru lacurile Floreasca si Tei.

Fiecare port turistic va putea primi cate 100 de ambarcaţiuni de mici dimensiuni.

Proiectul de amenajare turistică a celor două lacuri ar urma să coste aproximativ 20 de milioane de euro, sumă din care 60% vor proveni de la bugetul local, iar restul din fonduri europene, potrivit realitatea.net

Vezi cum arata proiecul pe b365.realitatea.net

foto Florin Ghinda, 2009

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează