BUCUREȘTI: Weekend cu sport și distracţie @ Decathlon și Academia 1,61

0

Academia 1,61 împreună cu sponsorul său principal Decathlon te invită în acest weekend la distracţie.

Vino în oricare din magazinele Decathlon din Bucureşti (Berceni, Iuliu Maniu sau Pallady) sâmbată şi duminică între orele 14-18 şi vei avea parte de multe surprize.

Te pregătim de munte cu un atelier de familiarizare cu rucsacul, unde vei invaţa cum să îl alegi pe cel potrivit ţie, cum să îl reglezi si unde poţi participa la ”cursa cu rucsaci” .

Te învaţăm cum să foloseşti o busolă şi te invităm la “concursul de orientare”.

Daca e cald şi ai chef de mare, te asteptăm să te răcoreşti şi să găseşti “comoara scufundată”, sau, daca ai venit cu înteaga familie, puteţi alege  împreună “bagajul minim de supravieţuire”.

Vei avea parte de multă voie bună, de ateliere practice şi interactive, de concursuri cu premii pentru cei mici şi, dacă participi la concursul organizat de Decathlon, poţi câştiga un voucher de 300 de lei pentru una din taberele Academiei 1,61 din această vară.

emailing_we 22-23 iunie BUCURESTI_Academia 1,61

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează