BUCURESTI Maraton live „10 ani de Sunete”, pe 19 octombrie la Atelierul de Producție

0

afis maraton sunete live

Cea mai longevivă revistă de muzică din România, revista Sunete, împlinește 10 ani de la înființare.

10 ani de aventuri muzicale nu se puteau sărbători decât alături de 10 trupe, care se întâlnesc pe aceeași scenă pentru un maraton muzical unic.

Sâmbătă, 19 octombrie, începând cu ora 19,30, pe scena Atelierului de Producție vor urca artiști pe care îi știți, îi iubiți și care au umplut zeci de pagini de-a lungul vremii în revista Sunete.

Prin arta lor vor sărbători alături de noi BRUM, Les Elephants Bizzares, Luna Amară, Coma, Aria Urbană, Toulouse Lautrec, Grimus, OCS, ROA și Sensor.

Avem o noapte întreagă la dispoziție să ne bălăcim în rockuri și electronice, să ne cunoaștem, să ne batem pe umăr amical și să suflăm împreună în lumânări.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, la prețul de 20 de lei. În ziua evenimentului, la intrare, prețul unui bilet va fi de 30 de lei.

www.eventim.ro

Detalii:

https://www.facebook.com/sunetelive

https://www.facebook.com/events/1457495417809896/

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează