Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BUCURESTI: Festivalul Integrării

0

De Ziua Copilului, vă invităm la CONIL FEST – Festivalul Integrării, ediția a VII-a      (1 – 2 iunie, Opera Comică pentru Copii – Teatrul Giulești)

 

Asociația CONIL vă invită în acest weekend la Teatrul Giulești din Capitală, să sărbătorim împreuna Ziua Internațională a Copilului printr-un eveniment deosebit, cu și pentru copii: CONIL FEST 2013 – Festivalul Integrării, ediția a VII –a (1-2 iunie , Opera Comică pentru Copii – Teatrul Giulești), eveniment organizat în parteneriat cu I.S.M.B. și Opera Comică pentru Copii.

Simultan, în foaierul teatrului va avea loc târgul de oferte educaționale KID’s SUMMER FAIR 2013 – ediția a III-a, eveniment ce va aduce cu sine numeroși invitați surpriză, și care se adresează tuturor ofertanților de produse și servicii pentru copii și adolescenți între 3 și 18 ani.

Mai bine de 40 de instituții – școli și grădinițe private și de stat, cluburi pentru copii, centre de plasament, școli speciale – s-au înscris ca participante la spectacole.

Astfel, peste o mie de copii și adolescenți talentați sunt așteptați să încânte audiența cu momente artistice speciale: interpretare muzicală, dansuri moderne, contemporane sau populare, balet, teatru sau demonstrații de gimnastică aerobică și de arte marțiale.

Din spectacol nu vor lipsi, desigur, copiii talentați cu nevoi educaționale speciale: CONIL FEST 2013 – Festivalul Integrării își propune încă o dată să sprijine cît mai mulți copii cu talente deosebite, în formarea lor artistică, pe drumul spre integrarea socială în rândul copiilor tipici și în învățământul de masă.
De ziua lor, copiii vor avea ocazia să se distreze și la atelierele recreative și distractive – Fun Science, animație pentru copii, spectacolele de teatru, face painting – sau la tombola cu premii din foaierul Teatrului Giulești, organizate cu acest prilej.

La ambele evenimente marca Asociația CONIL – CONIL FEST 2013 – Festivalul Integrării, ediția a VII –a și KID’s SUMMER FAIR 2013 – ediția a III-a, este așteptată o afluență mare de public – peste 2000 de persoane atrase de spectacolele din festival sau vizitatori la standurile târgului.

Vă așteptăm așadar și de această dată în lumea copiilor talentați, și garantăm un eveniment deosebit, de calitate! Vă invităm în mijlocul copiilor, să-i sărbătorim împreună prin distracție, momente de neuitat și voie bună!

Organizator: Asociația CONIL

Parteneri: Opera Comică pentru Copii, ISMB – Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Participanți: Complexul Educațional Lauder Reut, Școala de Balet “Odette”, Școala de Dans “Perfect Show”, Gupul de Dans “Dominoo”, Școala de Dans “Start Dance”, Attitude Ballet Studio, Clubul Sportiv “Hinode” București, Grădinița Blue Fairy, Grădinița Noel, Școala “Regina Maria” Vintileasca Vrancea, Școala de Balet ”Unique Club”,  Asociația “Sf. Stelian”, Școala de Dans “Dance Studio The Music of The Body”, Trupa de Dans “Pasitos”, Club “Artist” Ploiesti, Trupa de dans “Fresh Crew”, Before&After School AristoKids, Trupa de Teatru “Bibabu” – Biblioteca Metropolitană “Cezar Petrescu”, Școala Spectrum, Școala de Deficienti de Auz “Sf. Maria”, Centrul de Plasament nr. 6 Voluntari, “La Sylphide” Studio Dans, Grădinița Evrika, Grădinița Rainbow, Grădinița Scolii Gimnaziale “Avram Iancu”, Grădinița Bocanila, Grădinița Casa Fericirii, Școala pentru Deficienți de Vedere București, Liceul Tehnologic Special “Regina Elisabeta”, Școala Primară CONIL si Asociația CONIL, Grădinițele CONIL Kindergarten, Before&After School CONIL, Trupa CONIL’s BAND – Centrul de Performanță CONIL.

Sponsori: Aqua Carpatica, Metrorex, Grupul Editorial Corint, Fundatia Heydar Aliyev, Danone, Biofarm, Apollo Mod Distribution, Asociatia “O sansa pentru viitor”, ZIZI Mall, Terra Park, Ulker,Tymbark, Asociatia M.A.M.E., Didactica Publishing House – Revista Bioplanet, Dental Viv Clinique, “Merlin” – carti si jucarii, Phoenix Entertainment, Asociatia “Tineri pentru Tineri”, Quartz Film, Fotolii Puf, Insula Copiilor, Gymboland, CENTRAS.

Parteneri media: Radio 3Net “Florian Pittis”, Radio Itsy Bitsy, ANP Agerpres, trusapentruparinti.ro, Revista Click pentru femei, Revista Pipo, Revista Doxi, Revista Terra Magazin, Universul copiilor blog.unawe.ro,romaniapozitiva.ro; teenpress.ro, academiaprietenilor.ro, eduromania.ro; gradinitebucuresti.ro; gradinite.com; scolisigradinite.ro; urbankid.ro; clopotel.ro; copilul.ro; babyonline.ro; bonesimenajere.ro asociatiafamo.com, asociatiafaborisa.org.

Conil Fest editia a VI-a: www.youtube.com/watch?v=Z8Zh9fIwIu4

Link util: asociatiaconil.wordpress.com

CONIL Fest -festivalul integrarii

 

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.