Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bucharest City Marathon 17 Octombrie 2010

1

17 Octombrie 2010, Piata Constitutiei la ora 09:30 – Bucuresti.

Probe:

Maraton – 42,195km
Maraton stafeta – 4*10,548km
Semi Maraton – 21,095km
Cursa Populara  – 4km
Cursa Copiilor – 1km
Cursa Scaunelor cu Rotile

via liberinmiscare.ro

Gabriela Szabo
Campioană olimpică la atletism

„Mă bucur să pot fi alături de Asociaţia Bucharest Running Club. După cum ştiţi susţin şi mă implic în activităţi de promovare a sportului şi a unui stil de viaţă sănătos şi din acest motiv sunt alături de membrii Asociaţiei Bucharest City Marathon. Sper ca în acest an la startul maratonului să fie prezenţi un număr mare de alergători şi iubitori ai atletismului.

Mult success tuturor!

Andreea Răducan
Campioană olimpică la gimnastică

„Mă bucură să văd că încă sunt oameni care se preocupă de mişcare şi de sănătate. Trebuie să înţelegem cu toţii că avem organismul construit pentru a face sport. Doresc să asigur echipa Bucharest Running Club de sprijinul meu necondiţionat şi vă doresc tututor mult succes.

Mai multe informatii pe site-ul oficial bucharestcitymarathon.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    e scump rau , in tara noastra sportul e pe planul 20 .. se promoveaza sportul doar pentru cei cu bani
    huoo … de-asta ajungem o tara de obezi

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.