Bucharest City Marathon 17 Octombrie 2010

1

17 Octombrie 2010, Piata Constitutiei la ora 09:30 – Bucuresti.

Probe:

Maraton – 42,195km
Maraton stafeta – 4*10,548km
Semi Maraton – 21,095km
Cursa Populara  – 4km
Cursa Copiilor – 1km
Cursa Scaunelor cu Rotile

via liberinmiscare.ro

Gabriela Szabo
Campioană olimpică la atletism

„Mă bucur să pot fi alături de Asociaţia Bucharest Running Club. După cum ştiţi susţin şi mă implic în activităţi de promovare a sportului şi a unui stil de viaţă sănătos şi din acest motiv sunt alături de membrii Asociaţiei Bucharest City Marathon. Sper ca în acest an la startul maratonului să fie prezenţi un număr mare de alergători şi iubitori ai atletismului.

Mult success tuturor!

Andreea Răducan
Campioană olimpică la gimnastică

„Mă bucură să văd că încă sunt oameni care se preocupă de mişcare şi de sănătate. Trebuie să înţelegem cu toţii că avem organismul construit pentru a face sport. Doresc să asigur echipa Bucharest Running Club de sprijinul meu necondiţionat şi vă doresc tututor mult succes.

Mai multe informatii pe site-ul oficial bucharestcitymarathon.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    e scump rau , in tara noastra sportul e pe planul 20 .. se promoveaza sportul doar pentru cei cu bani
    huoo … de-asta ajungem o tara de obezi

Comentează