Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Branza topita, spectacol lectura in cadrul Luna Scrie despre Tine. INTRAREA LIBERA

0

BRÂNZĂ TOPITĂ

-De Corina Ciubotaru-

Joi 3 mai ora 19:00 la Ceainăria Cărturești

Spectacol lectură în cadrul Luna Scrie despre Tine-

În distribuție:

Cristina Găvruș, Lucian Iftime, Ilinca Hărnuț, Ionuț Grama, Sorin Poamă, Silviana Vișan Carter, Alexandru Secăreanu

-Intrarea liberă-

Visul Elizei e sa faca publicitate. Pentru ea, publicitate inseamna sa faci oamenii fericiti si asta isi doreste si ea: ca oamenii sa creada in ceva mai bun, sa rada si sa fie fericiti, ca la televizor. De la 14 ani, Eliza e convinsa ca vrea sa faca publicitate cu orice pret si nu intelege de ce nu isi doreste toata lumea asta. Cand intra in prima agentie insa, Eliza descopera un univers cladit pe alte reguli decat cele la care se astepta.

FRAGMENTE DE TEXT:

”SEFUL: Dar sa stii ca nu e munca usoara asta la care vrei tu sa te inhami. E greu ca naiba sa fii creativ.

ELIZA: Imi imaginez, dar cred ca pot.

SEFUL: Crezi ca poti? (devine usor meditativ) E o munca stresanta, vin tot felul de idioti si iti modifica ideile, tre sa dai idei imediat, oricand, tre sa fii mereu pregatit. Si pe la 35-40 de ani, te arzi, gata.

ELIZA: Cum asa?

SEFUL: Asa. Nu mai ai idei. Vin unii din spate cu chestii noi si n-ai ce sa le faci. Tre sa fii director de creatie pana atunci, sau te duci dracului ca nu te mai angajeaza nimeni.

 ELIZA(zambeste): Mai e pana atunci.”

”Scrie despre tine” este atelier de dramaturgie in care participantii dezvolta piese de teatru pornind de la povesti si experiențe personale.

Va invitam la evenimentele din cadrul ”Luna Scrie despre tine” pentru a vedea primele texte generate in acest atelier- 8 spectacole lectura, doua productii independente de teatru si un workshop deschis

Mai multe detalii despre program, autori si atelier aici:

scriedespretinetextenoi.wor​dpress.com

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.