Branza topita, spectacol lectura in cadrul Luna Scrie despre Tine. INTRAREA LIBERA

0

BRÂNZĂ TOPITĂ

-De Corina Ciubotaru-

Joi 3 mai ora 19:00 la Ceainăria Cărturești

Spectacol lectură în cadrul Luna Scrie despre Tine-

În distribuție:

Cristina Găvruș, Lucian Iftime, Ilinca Hărnuț, Ionuț Grama, Sorin Poamă, Silviana Vișan Carter, Alexandru Secăreanu

-Intrarea liberă-

Visul Elizei e sa faca publicitate. Pentru ea, publicitate inseamna sa faci oamenii fericiti si asta isi doreste si ea: ca oamenii sa creada in ceva mai bun, sa rada si sa fie fericiti, ca la televizor. De la 14 ani, Eliza e convinsa ca vrea sa faca publicitate cu orice pret si nu intelege de ce nu isi doreste toata lumea asta. Cand intra in prima agentie insa, Eliza descopera un univers cladit pe alte reguli decat cele la care se astepta.

FRAGMENTE DE TEXT:

”SEFUL: Dar sa stii ca nu e munca usoara asta la care vrei tu sa te inhami. E greu ca naiba sa fii creativ.

ELIZA: Imi imaginez, dar cred ca pot.

SEFUL: Crezi ca poti? (devine usor meditativ) E o munca stresanta, vin tot felul de idioti si iti modifica ideile, tre sa dai idei imediat, oricand, tre sa fii mereu pregatit. Si pe la 35-40 de ani, te arzi, gata.

ELIZA: Cum asa?

SEFUL: Asa. Nu mai ai idei. Vin unii din spate cu chestii noi si n-ai ce sa le faci. Tre sa fii director de creatie pana atunci, sau te duci dracului ca nu te mai angajeaza nimeni.

 ELIZA(zambeste): Mai e pana atunci.”

”Scrie despre tine” este atelier de dramaturgie in care participantii dezvolta piese de teatru pornind de la povesti si experiențe personale.

Va invitam la evenimentele din cadrul ”Luna Scrie despre tine” pentru a vedea primele texte generate in acest atelier- 8 spectacole lectura, doua productii independente de teatru si un workshop deschis

Mai multe detalii despre program, autori si atelier aici:

scriedespretinetextenoi.wor​dpress.com

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează