Branduri romanesti in cartea „Brandient 101”

1

Brandient 101. Prima carte despre pionieratul in designul de brand in Romania.

Brandient a lansat “Brandient 101”, prima carte romaneasca dedicata designului de brand autohton. Aceasta carte contine 101 identitati vizuale de corporatii si produse, desenate de companie in primii opt ani de existenta.

Cartea “Brandient 101” este disponibila intr-o editie speciala limitata, de numai 101 exemplare numerotate si semnate, exclusiv la Libraria Carturesti din Bucuresti, str. Arthur Verona, 13. La aceeasi adresa, expozitia inedita “Brandient 101. Identitati grafice romanesti”, este deschisa publicului in perioada 26 martie – 7 aprilie. Grabeste-te! Expozitia este deschisa pana maine! (7 aprilie!)

Mai multe informatii pe brandient.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.