Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bradul BUCHAREST DESIGN CENTER poate trimite un copil la şcoală

0

 Va invitam sa licitati bradul Design Your Christmas!

la Gala Brazilor de Craciun 2013

„Design Your Christmas! Culori suspendate in corian” – acesta este propunerea BUCHAREST DESIGN CENTER [design Anca Fetcu]pentru editia 2013 a Festivalului Brazilor de Craciun, organizat  de Salvati Copiii Romania.

O creatie ultra-contemporana, realizata din corian alb, in interiorul caruia sunt suspendate globuri multicolore, bradul BUCHAREST DESIGN CENTER poate servi ca decor pentru un spatiu minimalist [spatiu de birou sau locuinta moderna]in perioada Sarbatorilor de iarna.

De asemenea, odata cu trecerea Sarbatorilor, globurile colorate din interiorul bradului pot fi inlocuite cu o instalatie din plante, iar obiectul astfel transformat poate fi expus intr-o receptie de birou contemporana, ca element central de atractie.

Invitam companiile care participa pe 5 decembrie la Gala Brazilor de Craciun sa liciteze o suma cat mai consistenta pentru bradul BUCHAREST DESIGN CENTER si, astfel, sa ofere o sansa la educatie copiilor pentru care mersul la scoala reprezinta poate cel mai frumos cadou in 2014, facand in acelasi timp o bucurie extraordinara angajatilor si celor care le trec pragul in perioada Sarbatorilor” – Simona Buta, BUCHAREST DESIGN CENTER.

XMass tree_press conference

Este pentru prima oara cand designerii de produs romani, reprezentanti prin BUCHAREST DESIGN CENTER, participa cu o creatie la Festivalul Brazilor de Craciun.

 „Dincolo de scopul principal, acela de a strange fonduri pentru copiii care nu au avut poate niciodata un Craciun Fericit, Festivalul Brazilor de Craciun face un lucru extraordinar: stimuleaza creativitatea romaneasca.

Prin implicarea la editia din acest an a Festivalului, BUCHAREST DESIGN CENTER a dorit sa arate publicului si o alta latura a designului romanesc: designul de obiect – proaspat, contemporan, surprinzator.  

Este un context minunat in care toti designerii participanti putem fi, in acelasi timp, atat creativi cat si OAMENI”, declara designerul Anca Fetcu, membru fondator BUCHAREST DESIGN CENTER.

Bradul BUCHAREST DESIGN CENTER a fost realizat cu sprijinul Dupont si Ekero.

Salvati Copiii Romania organizeaza, pentru al treisprezecelea an consecutiv, Festivalul Brazilor de Craciun, eveniment de strangere de fonduri on vederea facilitarii accesului la educatie al copiilor din mediile sociale vulnerabile. Gala va avea loc pe 5 decembrie, la un hotel de 5 stele din Bucuresti.

Beneficiarii fondurilor care se vor colecta la editia 2013 a Festivalului Brazilor de Craciun vor fi 2.000 de copii din comunitati defavorizate, cuprinsi in programele de Educatie Prescolara, Scolara dupa Scoala si A Doua Sansa.

 

Despre BUCHAREST DESIGN CENTER

BUCHAREST DESIGN CENTER este platforma de promovare a designerilor romani de produs, in relatie cu publicul intern si cu pietele externe.

Lansat in 2012, BUCHAREST DESIGN CENTER a organizat deja peste 30 de evenimente de promovare a tinerilor designeri de produs in Romania si 2 evenimente de design internationale (sectiune romaneasca de design de produs in cadrul Graz Design Month 2013; eveniment dedicat la sediul Comitetului Economic si Social European de la Bruxelles, 2013).

Recent, BUCHAREST DESIGN CENTER a realizat co-productia si decorurile scurt-metrajului „Bucuresti, te iubesc”, cu Kira Hagi in rol principal, decorurile spatiilor destinate jurnalistilor din cadrul festivalului international “George Enescu” 2013, un proiect initiat si sustinut de UniCredit Tiriac Bank, precum si primul targ de design romano – austriac Design Your Christmas!, functional in acest moment, pana pe 24 decembrie 2013, in incinta Carturesti – Baneasa Shopping City.

Vedeti aici harta Bucurestiului prin cele mai frumoase spatii de design –

www.bucharestdesigncenter.org/harta.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.